30 april 2009

Flitiga Cissi

Så duktig jag har varit idag, nu är badrummet kliniskt rent :D
Cyklade sen iväg för att handla grejer till kvällen, vi ska ha med oss att grilla till Stockfors, så nu håller jag på att marinera en fläskfilé och så ska jag snart göra våran sallad :D Gottigott. Och när jag ändå var på konsum så norpade jag åt mig de sista jordgubbarna!Det blev årets första jordgubbar! Skar ner en massa i verum hälsofil och hällde på müsli, så gott!

Sen fick jag avin till jeansleggingsen jag beställt :D Så då cyklade jag iväg igen för att hämta dem :D Och de passa som en smäck! Vilken tur, tyckte att de såg liite små ut då jag höll i dem, men de töjde sig och satt mycket bra :DSådär såg de ut på :) Är mycket nöjd. Skjortan jag har på mig är av märket object och är också beställd från mandeldesign. Som förra gången fick jag en liten present, ett par ursöta örhängen, men de var lite väl somriga för att ha på sig än. 
Ursäkta suddigheten på bilden, men det är svårt att fota när man inte får titta i sökaren xDJust ja, och så skrev jag en liten skylt till toa-dörren. Inte världens finaste ram men man tager vad man haver för tillfället :) Tror att jag sen ska måla skriften på en bräda istället, pappa har ju gott om sådana xD Haha.

Nä nu ska jag knåpa ihop salladen! :D

Trevlig valborgsmässoafton!!!


  • Sanera badrummet grundligt
  • Tömma Hilmers toa
  • Tvätta
  • Handla till middagen
  • Laga middagen, kanske baka bröd?
  • Välja kläder till ikväll
  • Fara till Magnus o Mallan

Det där var dagens lista! Som jag ska följa till punkt o pricka ;) Är precis nyvaken och mätt på en god frukost, så nu finns det ingenting som hindrar mig! Bara att sätta igång, på med lite najs musik så går det lättare att städa!

Och så en sak innan jag avslutar, BE SOBER TONIGHT EVERYONE! Att dricka är inte bra på något sätt, det är överskattat och helt onödigt. Så många ungdomar som far illa denna helg. ojoj. Och även om inget allvarligt händer, så är alkoholen väldigt dåligt för kroppen ändå. Själv har jag avlagt ett nykterhetslöfte! Smutta på lite vin eller en cider nån gång om året okej, men inte mer än så! Asdåligt för träningen, håller man på att dricka varje helg kan man aldrig prestera bättre. Så mycket snyggare man blir och mycket bättre man känner sig då man är hälsosam ;)

29 april 2009

Leeeeeedig

recept o mat

Dagens middag


Ledig ledig ledig i fyra hela dagar. Najjjjs.
Styrketesterna på skolan idag gick svinbra, ökade i alla övningar. Då får vi väl se nästa vecka hur konditionstestet går! Tror jag har förbättrat mig väldigt mycket där, kommer bara ihåg cooper-testet i höstas, ojoj. Vilken skillnad mot för nu säger jag bara.
Min, Hannas o Morgans töntfaktor fick sig en ordentlig uppåtkurva idag då vi kom igång med ett hett samtal om Don Rosa... Men vadå, han är ett geni! xD Vi får ta nån seriekväll  framöver, haha! Men Kill Bill vol.2 ska vi minsann se, och så måste ni se ROCKY, är fortfarande chockad till min limit att ni inte sett en enda film än...

Nä nu ska jag faktiskt ta mig en eftermiddagslur, är svintrött! Sen blir det träning ála axlar o dips!