Nu är det måndag igen. Och Benjamin är borta till på torsdag :'( Tur att jag har skolan, träningen och körtkortsplugget att uppehålla mig!

Har i alla fall gjort två faser idag på körskolan, och hade inte ett enda fel! :) Det kändes bra. Men paniken gör sig påmind då och då. Det närmar sig så fort!

Ska i veckan påbörja mitt projektarbete! Har verkligen hittat något roligt att göra som känns givande och som är en liten utmaning! Ska inte säga nåt än vad jag håller på med! ;P

Flytten närmar sig ju också med stormsteg! En månad kvar nu! Det är Samuel och Ida som ska ta över våran fina lägga efter oss :) De var här nyss och mätte en massa väggar, åh man minns då vi själva var och gjorde det ! :)
Ska bli så kul att flytta in i den nya, även om vi har trivts så bra i den här. Den nya är ju på hela 95 kvadrat, har två toaletter, burspråk med balkong och öppen spis :)

Jaja, nu ska jag väl läsa ännu mer körkortsteori!
28 augusti 2009

teori

Här hamnar det mesta

Körkort, körkort, körkort... Det är det som rörs mest i mitt huvud just nu. xD Pluggar i den där himla boken så ofta jag kan och orkar. Snart rabblar jag väl regler i sömnen... Det närmar sig verkligen nu, och man känner paniken! Kan jag verkligen tillräckligt? Hur vet man om man kommer att klara det? Känner man sig någonsin säker på alla regler?
Förut var jag alltid mer nervös för uppkörningen, men inte nu.. Det är teorin som känns värst!

Första skolveckan är avklarad, och det känns jättebra! Läser bara roliga ämnen iår :)

Ha en trevlig fredag!Min lilla älskling är beställd! Kom nu hem snart till mig :)
Har redan döpt henne, Nancy ska hon heta, min fina lilla samsung minipc.

Grattis till mig själv!