Det här har nog varit mitt längsta skriv-uppehåll hittills.
Men det är sommar nu, och semester, och man hittar hela tiden på nya saker att göra. Det finns inte tid, eller egentligen vilja att sitta framför datorn.
Men idag kan jag väl ägna en stund åt att skriva ett innehållsrikt inlägg :) Benjamin åkte iväg tidigt (04.30) på jobbet, och kommer sova borta den här veckan :( Men det är sista veckan innan hans semester! Så idag har jag ju som sagt lite tid. Har tvättat och annars tagit det lugnt. Ska till Arvidsträsk senare idag och spendera några dagar där. Vill inte vara ensam i lägenheten. Och det är VARMT här. Inomhusmätaren har inte gått under 30 grader på flera dagar. Så det är som en ugn här inne! Tro mig, jag ska ta mig ett o annat dopp i stugan.

Vad har vi haft för oss då? Varit med Chrille o Jenny, åkt runt lite här o där, stugan, storforsen, nybyn. Fiskat, solat, tränat, haft det skönt helt enkelt. Jag har jobbat en vecka på spikab, haft körlektioner och pluggat teori.

Min artonårsdag närmar sig sakta men säkert, även min och Benjamins 5-års dag ! :D Vi har en grej på G som vi ska göra för att fira de två högtiderna ;) Planerna smids fortfarande. När vi är klara kanske ni får veta ;)

Sådär, ett litet inlägg lyckades jag få in :) Förstår att ni blir less på dålig uppdatering, men vi kan väl säga att bloggen är halvt på semesterledighet? Skriver då jag kan och har lust.