Ett fjuttigt litet inlägg ska jag väl klara av

Det här har nog varit mitt längsta skriv-uppehåll hittills.
Men det är sommar nu, och semester, och man hittar hela tiden på nya saker att göra. Det finns inte tid, eller egentligen vilja att sitta framför datorn.
Men idag kan jag väl ägna en stund åt att skriva ett innehållsrikt inlägg :) Benjamin åkte iväg tidigt (04.30) på jobbet, och kommer sova borta den här veckan :( Men det är sista veckan innan hans semester! Så idag har jag ju som sagt lite tid. Har tvättat och annars tagit det lugnt. Ska till Arvidsträsk senare idag och spendera några dagar där. Vill inte vara ensam i lägenheten. Och det är VARMT här. Inomhusmätaren har inte gått under 30 grader på flera dagar. Så det är som en ugn här inne! Tro mig, jag ska ta mig ett o annat dopp i stugan.

Vad har vi haft för oss då? Varit med Chrille o Jenny, åkt runt lite här o där, stugan, storforsen, nybyn. Fiskat, solat, tränat, haft det skönt helt enkelt. Jag har jobbat en vecka på spikab, haft körlektioner och pluggat teori.

Min artonårsdag närmar sig sakta men säkert, även min och Benjamins 5-års dag ! :D Vi har en grej på G som vi ska göra för att fira de två högtiderna ;) Planerna smids fortfarande. När vi är klara kanske ni får veta ;)

Sådär, ett litet inlägg lyckades jag få in :) Förstår att ni blir less på dålig uppdatering, men vi kan väl säga att bloggen är halvt på semesterledighet? Skriver då jag kan och har lust.

It's gone!

Ja nu är den borta, den där SAKEN... xD Adjö, farväl, auf wiedersehn, arrivederci, so long, BYE BYE.
Men inte varade lyckan länge, för nog fan var de tvungen ersätta den där SAKEN med en gomplatta. Jag visste ju faktiskt om det, men inte att den skulle vara såhär jobbig :( Den syns ju då knappt inte i alla fall. Men kan inte prata normalt, så ni behöver ju inte vänta er ett videoinlägg! :P Tur att jag iaf får ta ut den, men bara då jag äter och borstar tänderna. Jaja, den ska iaf hålla tänderna på plats så att de inte hamnar fel igen, det vill jag ju verkligen inte så då måste jag vara duktig i några månader till.

Har jobbat två dagar nu på SPIKAB, lite morgontrött och så men annars går det bra. Får montera kryssräcken och packetera o sånt. Såklart blir jag sjuk efter första dagen så mår lite halvkrassligt, ont i halsen och snorig. :'( Var i stugan med mor o far och vilade mig lite igår.

Benjamin jobbar borta :'( Men imorgon kommer han hem till mig :D :D :D Och får se mina gaddar ;)

Just nu är Corran här och håller mig sällskap, så jag ska väl krypa ner i soffan och vila, och lyssna på corrans pladder ;)

Uppe med tuppen!

Today's the day! Dagen med stort D! Det som jag har väntat på i nästan 2 års tid...

Mina damer och herrar... *trummvirvel*

IDAG TAR DE BORT MIN TANDSTÄLLNING !!!

Det går nästan inte att beskriva känslan... Tänk att bli av med något jobbigt som man haft i 2 år... Men samtidigt, utan den så hade ju inte mina tänder blivit så fina. Mixed feelings. Men herregud jag kommer ju inte sakna den, men den har ju hjälpt mig. Och orsakat mycket smärta. Ja okej då jag både HATAR den och ÄLSKAR den. Och nu ska den bort.

Ska fira med att äta någonting riktigt gott, som INTE kommer att fasta mellan varenda vrå i munnen. Sen lär jag väl ta varje tillfälle som finns att le stort med mina hollywoodtänder, haha :P Kanske om jag blir riktigt fåfäng så får ni se en bild :)
Men förstå lyckan, jag har inte kunnat le snyggt i hela mitt liv, först pga min fula tänder, sen tandställningen. Så nu får ni stå ut med SMILEY FACE ett tag !!!

:) :D :) :D

Blir i luleå hela dagen, tydligen tar det ett tag att ta bort den... Är faktiskt lite nervös och undrar hur i helskotta de bär sig åt..
Nu måste jag göra mig klar, och så ska jag övningsköra till luleå.