(linfrön, double pro chocolate (kasein), lättkesella, suketter)




Tha smet ! Den ser tio ggr läckrare ut än den förra kan vi tillägga...



Benjamin hugger in på de nybakta muffinsarna...

Näringsvärde per 100g

Kcal: ca 411
Protein: 69g
Fett: 8,85g
Kolhydrater: 19g


Recept på Andys blogg

Betyg och omdömen...

Cecilia
Av fem möjliga proteinpoints ger jag muffins upplaga nr2 ...
3,5/5 proteinpoints!
Motivering:
En klar skillnad från de förra
muffinsen, dessa hade mkt bättre smak och konsistens. Beror nog på innehållet av kesella, och bristen på kruskakliet :P Smeten var len och fluffig, och samtidigt väldigt geléaktig, jag fick typ trycka ner den i formarna. Den smakade precis som vanlig chokladmuffins-smet. Under gräddningen så svällde de till en nästan övermänsklig storlek, de såg ut som ballonger. Men vi förstod att det mesta var luft, och mycket riktigt, då vi tog ut dem sjönk de ihop så de såg ut som små skålar xD
Det som drar ner poängen är att det blev som en äcklig hinna på muffinsen, som smakade starkt av ägg xD Även att de var lite "grötiga" och kändes inte riktigt färdiggräddade fastän de var i ugnen mer än tillräckligt länge.

Benjamin
Av fem möjliga proteinpoints ger jag muffins upplaga nr2 ...
3.5/5 proteinpoints!
Motivering:
Dessa var mer "muffins-aktiga" än de andra. Smakade mer choklad men ändå en bit ifrån muffins-känslan, kan bero på att efter de sjunkt ihop blir de väldigt tunna. Näringsinnehållet passade mig betydligt bättre också.
Poängavdrag för "ägghinnan" som Cissi kallar det, och att de sjunkte ihop så gruvligt. Vi letar vidare efter ett nyttigt och fluffigt muffins-recept! Dessa är inget jag skulle bjuda Chrille på ! Äter dem hellre själv :)

Nästa gång ger vi oss på en protein - äppelpaj! :O We show no mercy!

C

Mina känsliga smaklökar kräver hög kvalité och hög kcal halt:)

J

Chrille hade ju så bråttom med att göra sig av med sängen som vi hade där.. Jo vi funderar på den där bäddsoffan, Chrille tyckte inte om den vita utan divan ;) Tror de skulle bli riktigt fint :) Ni får följa på Ikea inom en snar framtid ! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress