Vi hade jättetrevligt igår, chrille o Jenny kom och åt middag och så hyrde vi film. Filmen var lite mysko dock :p men sällskapet var trevligt! :) Idag ska vi packa lite inför ikväll, vi ska spendera valborgs i hannas stuga :) grilla, basta, spela spel. Ska bli mkt kul. :) Ha en trevlig valborgs allihop, och kom ihåg att ta det lugnt :)
Just avklarat ett svettigt ryggpass, sitter på gymet och väntar på att Benne ska bli klar med sitt pass. Sen blir det hem och börja med maten, ska bjuda på kycklingsalsa till middag :) efterrätt blir den goda daim-äppelpajen :)
Min katt Hilmer är fruktansvärt billig. Igår bet han sönder laddaren till min nya telefon. ETT DYGN hade jag ägt den. Snart kan våran katt inte förvåna mig något mer. Han lyckas verkligen med allt.

Radiohuset hade inte inne någon laddare, så jag beställde en igår på nätet och hoppas den kommer till på måndag. Jävla typiskt alltså! Vill ju använda mobilen i helgen och ta kort, men tror inte att strömmen räcker :/

Idag ska vi iaf göra lite ärenden, handla massa god mat att grilla imorgon i Arvidsträsk :) Och ikväll ska vi bjuda Chrille o Jenny på middag. 

Ha en trevlig fredag!