Känns som om man hunnit med mycket idag då jag var hemma i så bra tid! Lektionerna vi hade på morgon var jätteintressanta, vi lärde oss att mäta rörligheten i kroppens leder.
Imorgon har jag två lektioner, en på morgonen och en på eftermiddan, så det blir ett ganska långt hål där i mitten. Men det gör inte så mycket, har alltid någon man kan sitta och surra med.
Är hemma kring fyra tiden imorgon, och imorgon kommer även finaste Benjamin hem! Det betyder att helgen är nära. Vi ska ha så roligt på fredag, med en hel-mys-dag och kväll i Luleå. Älskart!

Ni kanske lägger märke till den nya lilla nedräknings-loggan under headern... <3Vi förlovade oss 10 oktober 2010 <3
Nu är datumet spikat för våran vigsel <3 Nedräkningen har börjat...

Vad härligt att det redan är onsdag! Det betyder att min älskling kommer hem imorgon :) Har varit extra jobbigt att vara utan honom den här veckan av någon anledning :( Men vi har då planerat in en riiiiktig myshelg. På fredag slutar jag kring tre tiden på Universitetet, då kommer Benjamin dit för att möta upp mig. Så ska vi träna på STIL tillsammans. Efter det blir det lite stros på stan, ta nån fika. Och senare middag och bio! Vi ska se premiären av Jägarna 2 ! Har höga förväntningar på den filmen.

Idag börjar jag 08.15 och slutar vid lunch. Det betyder att jag är hemma riktigt tidigt idag, kring halv ett! Så jäkla härligt. Då hinner jag med lite stök här hemma.
På metodövningarna igår började vi med inspektion i vila, och idag ska vi köra rörelse och rörlighet. Det är praktiska lektioner där vi övar på varandra, riktigt riktigt bra och roligt är det! Känns verkligen som man lär sig en hel del. Och får repetition på alla begrepp man lärde sig förra året.

Nåväl, nu ska jag packa mitt arsle in i bilen!Idag visade det sig att jag inte börjar förrän 13.00, vilket är skönt, men jobbigt då senaste bussen går 09,20. Tur jag har världens snällaste pappa som kom och bytte bil med mig, så jag kan köra till Luleå! (Min bil är lite halvt opålitlig, strömmen tar slut här och där, inte så kul om jag står i luleå och inte tar mig hem)Fina pappa då vi var på Kreta i Juni!


Så nu kan jag dricka mitt kaffe i lugn och ro, köra morgon-kondition, fixa lite med kurslitteraturen :)

Ha en bra tisdag!