Bilden är tagen på julaftonsmorgon

Denna sista dag på året ska vi spendera med våra vänner Hanna och Anton. Vi ska laga trerättermiddag och ha det trevligt, ganska skönt med ett litet nyårsfirande. Och det är ett säkert kort att umgås med våra grannar, vi har alltid trevligt!

I torsdags var jag med Hanna och hennes kusin Erica i Piteå för lite shopping. Tänkte hitta mig något att ha på mig på nyårsafton, men lite annat blev det också. Blev nog årets bästa köp på bodyshop, ett kit för ansiktet. (Jag har riktigt torr tråkig hy så det behövdes)En ansiktsrengöring som var jättemjuk och skön, känns nästan som lotion. En ansikts-spray som man använder efter rengöringen, ansiktet känns jättefräscht och återfuktat. Man kan om man vill använda en dagcreme efter den, men det räcker också med bara sprayen. Den runda burken är en nattkräm, också jättebra. Märker skillnad nu redan efter två dar med dessa produkter.

Den härliga glittriga lilla saken som ni ser på bilden var nog nästan det roligaste och onödigaste inköpet (Är inte alltid det roligaste också det onödigaste?); nämligen en glitter-eyeliner från MakeUpStore. Blir glad bara av att titta på den lilla saken.Till mina blåglittrande ögon ikväll ska jag ha en blå blus som jag köpte på Vila. Kanske går crazy och lägger ut en "nyårs-outfit"-bild, sådant brukar jag ju inte göra. Kanske borde överraska såhär den sista dagen på året...

Avslutar med en bild på gårdagens lunch, gjorde en jättegod ceasar-sallad med grillad kyckling och bacon.Hoppas alla har en trevlig nyårsafton, och jag önskar er ett gott slut och ett gott nytt år!

Idag har min kusin-vitamin Karin hälsat på hos oss. Jag bjöd på hemmagjord glass i vår nya söta glassmaskin som vi fick i julklapp. Så vi åt glass och surrade på om lite allt möjligt, är ju inte för ofta vi träffas. Men det är väl så det blir när man växer upp! Jättekul var det i alla fall.Glassmaskinen var verkligen superlätt att använda, kul att det var två små skålar som följer med så man gör varsin liten portion. Man äter ur skålen sen. Så den var liten och smidig, och lätt att rengöra.

Jag ska ut och se om jag hittar mig nån nyårs-outfit på Mims rea, annars kanske det blir stan om man hinner.

Både jag och Benjamin vaknade spralliga och förväntansfulla imorse, vi hade nämligen hittat en alldeles perfekt bil i Luleå som vi med 99% säkerhet skulle köpa. Hela vägen till Luleå satt vi och fantiserade om denna bil och var helt övertygade om att vi skulle komma hem med den idag.
Inne på bilaffären så nästan springer vi fram till den, bara för att skymta en lapp på vindsrutan; Reserverad. Hoppet försvinner, total besvikelse. Vi tröstar oss med buffé på Waldorfs och lite små-shopping. Men i våra tankar finns den förlorade bilen.

Som ni säkert vet har våran tidigare bil varit ett vrak länge nu och vi har lika länge letat efter en ny passande bil, till en vettig peng. Det finns inte många som passar in just på det vi ser framför oss, därav har det tagit så länge att hitta en bil. Jakten fortsätter. :P