29 januari 2011

Lördag

Här hamnar det mesta

Benjamin är ute på skotertur med Anton.
Jag har hittills idag ätit min frukostgröt och snart blir det gymet för att piska ryggen och lite biceps! Efter det ska jag ta tag i att städa läggan, sen handla inför middagen. Vi får matfrämmande av Anton och Hanna, tänkte bjuda på kycklingsalsa. Sen ska vi se Wall-E, kanske bästa disney pixar-filmen ever? :)Gårdagens lyxlunch, Fläskfilé med en egenkomponerad gratäng innehållande morötter, broccoli och paprika. Det bästa är att jag har kvar en matlåda, så den blir det idag efter träningen! :)

Mmm. Nya BODY, ledig idag, styrketräning idag, promenad i fina vädret idag...Ska snart börja med lunchen, Benjamin kommer hem och äter idag så då agerar jag kock. Det blir torskröra och potatis för herrn, Torskröra med avokado för mig.Det här är torskröra om ni undrar. Låter kanske jätteavancerat men det är det inte. Det är rörd torsk. Med lite kokta hackade ägg i.
Var nog irriterad över att behöva åka in till LTU för en enda lektion idag, tidigt på morgonen dessutom. Men jag härdade ut, steg upp klockan sex för att åka med bussen. Med vetskapen att jag sedan måste vänta tre timmar på bussen hem.

Vad får jag höra när lektionen börjar? Jo läraren förklarar att alla hans föreläsningar är inspelade och finns utlagda på universitetets sajt, så vi ska själva läsa in materialet. Alltså, 10 minuter tog det att berätta detta och sedan var det tack och adjö!

Hann som tur var med den tidiga bussen hem, annars hade jag gott fått vänta till klockan ett. Men min morgon blev alltså två timmars bussåkande för ingenting. Kul ens! Hade ju kunnat morgonträna istället...

Nu ska jag i alla fall ut och göra något annat tråkigt, fara på bibblan och låna lite kursböcker för psykologin. Hade sån tur, de har alla jag behöver inne. För att köpa böcker, det är SVINdyrt kan jag lova er. Känns inte sådär värt att lägga 1000-2000 spänn på böcker varje ny kurs.

Adios!