Torsdag

En dag full med föreläsningar, totalt 6 timmar aktivt lyssnande... Det gör en lite seg i huvudet! Men när jag kom hem väntade bästa Benjamin hemma på mig :) Och sen fick jag avreagera mig på gymet, gick riktigt bra idag! Blir som att jag kopplar bort allt annat för en stund och bara går in i mig själv, min kropp och mina nerver och muskler.

Imorgon ska vi ha en trevlig dag i Luleå. Först ska jag äntligen fixa mina naglar, de är så långa så det är sjukt! Sen ska vi faktiskt shoppa åt Benjamin, chockerande nog :)

Nu blir det sängen! Godnatt!

Onsdag idag

Nu har jag fått i mig middag och landat här hemma! Lång men rolig dag på LTU, först hade vi övningar i basal kroppsmedvetenhet och sedan en grym föreläsning om hjärnan och olika hjärnskador, stroke mm. Imorgon börjar jag ännu tidigare och slutar lika sent, så det är bara att börja ladda om. Men imorgon är ju Benjamin hemma då jag kommer med bussen :)

Tränade med Hanna och Anton igår, vi körde rygg, baksida axlar och biceps. Har ju som sagt gjort upp ett nytt träningsupplägg. Har gjort en 3-split som ser ut såhär:

1. Ben och mage
2. Rygg, baksida axlar och biceps
3. Bröst, övre och framsida axlar, triceps

Tränar två dagar, vilar en/alternativt konditionsträning. Och så rullar det på så. Ska köra på ett tag och se hur det känns. 
Idag är det tråkigt nog vila på schemat. Men får se om jag inte kör lite kondition senare ikväll. Dock har jag lite träningsvärk i benen från i måndags, då är det inte det bästa för återhämtningen att köra kardio. Kanske en promenad det får bli. 


 

07:42

Idag är jag på LTU hela dagen. Håller på att fixa min lunchlåda just nu: Kyckling och fullkornsbulgur.

Imorgon kommer äntligen Benjamin hem!!! :)

Vilket givande inlägg. Var bara tvungen att göra något medans äggen kokade. :P Ha en bra dag!