snart är det över, snart snart snart

Hjärnan går på autopilot just nu! Skriftlig tenta på onsdag och praktisk examination på måndag, tror min hjärna svämmar över av information, det börjar vara rätt så fullt därinne nu. Risk för att allt blandas ihop i en enda gegga.
Har varit hemma och pluggat idag, åkte även till aträsk för att skriva ut lite papper och sitta där och plugga en stund. Men var så trött i hjärnan så det blev mest avslappning...
Imorgon ska jag in till LTU för att plugga tillsammans med klasskamraterna. Då lär man sig alltid bäst, när man kan hjälpa varandra. Och det är ju bara då man kan öva på metodövningarna, det är ju som svårt att göra en glidmobilisering på sig själv xD

Jag längtar tills pressen är över.

Avsluta meningen

Blev utmanad av min kära kusin Karin, en rolig uppgift där man ska avsluta 5 meningar.

1. När ingen ser eller hör mig… så sjunger jag en hel del. När jag går hemma och donar på så händer det att jag sjunger, absolut inte för att det låter bra, men jag har alltid tyckt det är roligt att sjunga.

2.
Jag går aldrig hemifrån utan… Mobilen och lägenhetsnyckeln :) Och kläder på kroppen, haha.

3. Min blogg heter som den gör för att jag… tyckte det passade rätt bra, och jag fick faktiskt idén från en serienovell "The life and times of Scrooge McDuck" Ja, alltså en bok om Farbror Joakims liv ;) Och det här är ju en blogg om mitt liv.

4. Om jag vågade skulle jag… Tatuera mig. Jag tänker ofta att jag skulle vilja, men då slår det mig att jag verkligen aldrig kan ångra mig, tänk om jag inte blir nöjd, eller blir less, eller den helt enkelt blir skitful? En tatuering märker en för livet. Är rädd att jag i panik skulle vilja gnugga bort den... Kroppen är ju så vacker som den är...

5. Om tio år kommer jag att… jobba som sjukgymnast, bo i vårat hus vi själva ritat som står på en stor gård nära vattnet..

Plugg på hemmaplan

Är överlycklig över att jag både idag och imorgon ej behöver in till LTU, utan kan vara hemma och i lugn och ro och plugga och göra annat som behövs... (läs STÄDA) Har faktiskt städat en hel del idag på förmiddagen, men det tar ju aldrig slut känns det som.
Det är bara 8 dagar kvar till den skriftliga biomekanik-tentan, och endast 13 dagar kvar till den praktiska tentan. Fyfan vad nervös jag är för den praktiska. Tänk om jag får hjärnsläpp?
Så som ni förstår blir det inte så mycket bloggelibloggande, utan jag varvar pluggningen med fritiden. Är viktigt att få bara vara också, pluggar aldrig hela dagar i sträck. Pauser för att göra annat roligt är viktigt.

Nu ska jag i alla fall pallra mig i väg till gymet, har vilat några dagar, men nu spritter det i kroppen av träningslust!