Nytt till köket

Av våra fina vänner fick vi ett presentkort på Handplockat, har varit in och kikat då och då men inte riktigt kunnat bestämma vad vi helst vill ha/behöver. Kände mest spontant att det var i köket jag ville förändra nåt. Hittade detta fina "skåpet" idag och blev mycket nöjd!
 
 
De vita/röda muggarna köpte jag också, perfekt till nya kaffemaskinen :)
 
 
Lilla kaffe- och tehörnan i köket. Kaffemaskinen ger ju även varmt vatten och varm mjölk ifall man inte gillar kaffe utan vill ha te eller varm choklad.
 
 
Bra med ett litet "lås", annars hade garanterat Hilmer varit inne i skåpet och röjt ;)
 
Tusen tack Hanna, Anton, Maja, John, Per, Erika och Emil för presentkortet!
 

Äntligen torsdag!

Ikväll kommer Benjamin hem, vilket betyder helg :) Har tänkt spendera dagen med en liten sväng på byn först för att handla, sen städning och så tänkte jag faktiskt plugga litegrann. Kolla igenom lite material och så så man inte är helt borta när vi börjar om..
Sen ikväll ska vi och gratta vår vän Jompa som fyller år idag, men det är det enda inplanerade. Känner för en oplanerad helg!
 
 
Var hos Mallan igår för att ta bort mina tippar, fila ner naglarna lite och förstärka med lite gel. Kan ju inte ha megalånga naglar som sjukgymnast. Har själv målat tipparna vita och lagt på topplack.
Här får ni ju även en glimt av min fina vigselring med 5 små diamanter. Ringen är ursprungligen mormors som vi smälte ned och designade om, och la till lite stenar. Är ju lite speciellt att få ha en ring som gått i arv.
 
 
 

rastlöshet och höstmys

Börjar bli lite rastlös nu faktiskt, vill komma igång med plugget! Börjar inte förrän onsdag nästa vecka, känns som en evighet tills dess. Ska börja repetera en del har jag tänkt, är mycket kunskap jag behöver ha i bagaget nu inför nästa praktik då jag ska ta emot egna patienter på vårdcentral! Ser även mycket fram emot att lära mig om och utföra akupunktur! Blir en fullspäckad plugghöst minsann, tur för då går tiden fort :)
 
Följde med min vän Mischa idag till LTU för att visa henne runt lite och hjälpa henne terminsregistrera sig, för hon ska börja plugga rättsvetenskap i höst! :) Det känns som nyss jag började studera, och nu hips vips börjar jag sista året, helt sjukt alltså. ÅH vad jag längtar tills jag är legitimerad sjukgymnast! :D
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en film innan jag ska kojsa, älskar att det är mörkt nu på kvällarna så man får mysa till det med lite ljus och så. Imorgon kommer äntligen min man hem, blir en lugn hemmahelg tror jag efter vårt flängande förra helgen ;)
 
 
Förväntansfullt nygift par som just anlänt till Cypern och är påväg till hotellet :) Åh jag skulle lätt kunna åka tillbaka dit, var den bästa semestern nånsin!