Last day of 2012

Så var den sista dagen på året här. Ju äldre jag blir desto mer tänker jag på att ett år faktiskt är förbi.
2013. Det låter så mycket! 13 år sedan år 2000. Om 13 år till är jag 34 och då är det år 2026. 
 
Nä nu ska jag inte åldersnojja. Det finns så mycket annat att noja över. Som att i maj tar jag examen, och ska ut och söka jobb!? Bara det är oerhört läskigt. Då är jag liksom legitimerad physioterapeut (sjukgymnast byter namn till physioterapeut) och ska få folk att vilja anställa mig. Och vart kommer jag jobba tillslut, vart kommer vi bo? Sedär, så mycket mer man kan nojja över :)
 
Men som man också märkt ju äldre man blir, är att man tar sig förbi alla dessa nojjor. På något sätt så sker bara allting, och oftast blir det himla bra. Man kan ändå inte ändra så mycket här i livet, man kan bara se till sig själv och ens eget agerande. Vad kan JAG göra?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 dec 2012

Jaha nu är det 4 plusgrader ute, kan vädret kanske stabilisera sig lite? -5 grader och sol tack!
 
Gårdagen blev mycket trevlig! Lunchade med Elin o Mischa på centrum och så gick vi en runda på byn. Sen handlade vi snacks och dricka till nyårsaftonen, blir en kanonkväll kan jag garantera :) Idag ska jag handla det jag behöver för att göra förrätten, sen är nog allt klart för att fira nyår. Tror då vi kommer fira in det nya året nog så mätta, blir först vickning med olika snittar och fördrink, sen trerätters middag och en massa tilltugg. Iår ska jag vara duktig på att fotografera ta mig tusan!
 
När Benjamin kom hem från skoter-turen så var det bara göra sig klar för att möta upp Hanna, Anton, John och Maja. Vi drog till Luleå för att käka tre-rätters på Allstar :)
 
blyga tjejjor som tittar bort från kameran :P
 
Efterrätt blev vit chokladmousse, resten av käket hann slinka ned innan jag fotade ;)

Efter middagen knatade vi iväg till bion, där tydligen hela jäkla Luleå bestämt sig för att vara!? Har aldrig varit med om dess like, det var kö från lobbyn ner till kassorna, två köer... Jag och Benjamin hade redan betalt våra biljetter i förväg, men man måste ju hämta ut dem i en sån där biomat, som det ju var lika lång kö till.. Resten av gänget skulle se en annan film än oss (som vi redan sett) och de var tvungen att köa ända till kassorna för de hade bara förbokat biljetterna.
Tiden tickade ju iväg och vi var inte i salongen förrän fem i nio, filmen skulle börja kvart i. Men snacka om att man ibland har flyt.. Inte ens reklamen har börjat när vi sätter oss. Bra tänker vi.. Men efter ett tag så börjar man ju fundera om det inte är något fel? Jodå tillslut kommer en nisse och berättar att det är något stort tekniskt fel. Vi får vänta på filmen i en halvtimme. Dock så blev vi kompenserade, med fem fribiljetter! :)
 
 
Vi såg filmen "mammas pojkar", sjukt rolig var den! För en av fribiljetterna vill jag se "Berättelsen om Pi", tror den är en film för mig :)
 
 
 
 

The list

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag gifte mig, bodde i arjeplog i 6 veckor under praktiken, gick på vinprovning i cypern, 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inget nyårslöfte
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min bror blev pappa till en liten Lovis! Sen så väntar mina vänner Michelle och John en liten knodd :)
4. Dog någon som stod dig nära? Min kisse Effie :(
5. Vilka länder besökte du? Spanien, Norge och Cypern
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Saknar och längtar efter hus
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 21 Juli såklart <3
8. Vad var din största framgång 2012? Min praktikperiod i Arjeplog och examenspatienten som jag ägde ! :)
9. Största misstaget? Misstag vette tusan, men en och annan blunder har man väl gjort..?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haft mycket problem i min vänstra axel och nu senast även skuldran
11. Bästa köpet? Bilen!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Bröllopet, resor och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Att jag gift mig med min älskling, min familj och mina vänner, att jag blivit faster, att det gått så bra i skolan...
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Dansa Pausa, Sail, Alla Nicki Minaj-låtar, Välkommen in, David Guettas låtar..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer/mindre? Jag önskar att jag fiskat och varit ute mer, 
17. Hur tillbringade du julen? I nybyn och i arvidsträsk med familj
18. Blev du kär i år? Man kan väl säga att under bröllopsveckorna var man i en kärleksbubbla och hade lite nykärs-känsla, men jag är ju alltid lika kär i Benjamin :)
19. Favoritprogram på TV? Vi har inte haft TV-kanaler på svinlänge nu, bara sett serier o filmer.. Men solsidan är ju en favorit! Tur det går att se online ;)
20. Bästa boken du läste i år? Tusen strålande solar
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hörlurar
22. Något du önskade dig men inte fick? Underställ
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Det blev en lugn dag med fikafrämmande, var ju bara dagarna innan bröllopsfesten så allt krut gick till det :)
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Tror inte det :)
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Haha, tror aldrig jag haft nån stil, jag blandar hejvilt.
26. Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner och träningen
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Är lite förtjust i Robert Downey Junior
28. Vem saknade du? Jag saknade farmor, farfar, mormor och morfar särskilt under vårt bröllop, man tänkte på hur det kunde har varit om de var i livet <3
29. De bästa nya människorna du träffade? Michelle och John som ju blivit väldigt nära vänner, även mina handledare under praktik-tiden; Eva, Annika och Roland!