Hårbryderier

Nästa gång den 29 februari infaller är år 2016! Det låter riktigt avlägset alltså... Då är jag 24 år. Undrar vad jag håller på med då?

I nuet så är det i alla fall praktik och rehabträning av min förbaskade axel som jag håller på med. Däremellan skriver jag lite på min fältstudierapport, umgås med Benjamin och vänner, är ute i det fina vädret, läser Harry Potter (är på bok 4 nu, har tänkt läsa om alla igen en gång till) och funderar på livet.

Jag vill göra något med mitt hår. Men jag har tusan inte råd att gå till en frisör, vem kom på att det skulle vara så fruktansvärt dyrt att gå till frissan? Hur kan det kosta 1000 spänn att färga håret? 500 spänn för lite klipptag med saxen? Vart fan tar dessa pengar vägen? Om jag nu skulle börja färga håret hos en frisör så måste jag ju som fortsätta med det för att få lika bra resultat, och då börjar vi snacka om 1000 spänn i månaden, 12000kr per år! Det är en utlandsresa för tusan! Tur att jag inte är så himla fåfäng när det gäller just mitt hår, men ibland känner jag att det vore kul att vara lite fin på knoppen. Tänk om jag gått frisörlinjen som jag tänkte först? Hur hade mitt liv (hår) sett ut nu?
Vilket hårigt (haha) inlägg detta blev nu då. Det slutar nog med att jag köper nån toning på konsum och slänger i håret.
  

En lördag i februariImorse kom pappa och skjutsade mig till Arvidsträsk, skönt att få komma hit och känna lugnet! Benjamin kommer också hit efter han har plogat klart, så blir det middagsmys här ikväll.were there´s sunAsfalt, gräs, låga sneakers på fötterna, ett par slitna shorts och en random t-shirt, håret i en tofs och stora glaggarna på... Häng på balkongen med bästa vännerna, grilla lite, dricka en iskall drink och lyssna på gamla låtar... SOMMAR KOM HIT