Nya solglaggar

Sov som en prinsessa inatt i vår renbäddade säng, det kan ju vara något av det skönaste som finns! Renbäddade sängar alltså. Det var därför lite vemodigt att kliva upp för att köra till LTU, fast jag fick ju ändå sovmorgon till åtta. Det var så roligt att träffa klasskamraterna igen! Och jag somnade inte på föreläsningen :) Kurserna vi läser nu heter "Sjukgymnastik, människan i arbetslivet" och "Beteendevetenskap med inriktning mot sjukgymnastik".
Det kommer bli en bra vår i skolan tror jag! Imorgon har jag seminarie om VFU:n. Börjar inte förrän klockan ett så jag får en lugn skön morgon, hoppas på bra väder så jag får mig en fin prommis innan frukosten. 
Inte ett inlägg på en vecka, sedär! Livet rullar ju på ändå som tur är.

Praktiken är över för denna gång, tänk att det gått tio veckor redan!? Imorgon är min första föreläsning på väääldigt länge, får se om jag håller mig vaken? Hehe. Och på torsdag är det seminarie om praktiken, annars är det ledigt denna vecka, skönt med mjukstart :) Får även rejält med påskledigt, tors-mån. Känns rejält bra, speciellt eftersom Benjamin är hemma då.

Idag så följde jag med mamma till Piteå en sväng. Fyndade ett nytt överkast till sängen och en fin kudde, behövdes verkligen något nytt till sovrummet, har sett ut som ett bombnedslag där inne..Överkastet är nästan som ett jeanstyg, blev jättefint!

Blev även ett litet impulsköp, men ett mycket bra sådant! Hittade mig en superfin vår/höst jacka inne på Vero Moda, den är härligt skogs/militär-grön, lite längre baktill och med dragsko i midjan. Har ingen bild att visa på den dock.

Är riktigt slutkörd efter ett tungt knäböjs-pass på gymet, så nu ska jag krypa ner i nybäddade sängen och läsa lite harry potter... Gött!

 


Snacka om mjukstart på veckan, börjar inte förrän efter lunch idag, så det blir en riktigt kort dag idag med. Men det gör inget alls, då får jag lite sovmorgon och hinner ändå gå min morgonprommis! :) Och så tänkte jag hinna städa också, mindre kul...