Så ikväll vinkade jag av min man och hans vänner som åker ner till Lund i helgen. Kristoffer och Claes ska tävla i athletic fitness på decembercupen, Benjamin, John och Jonte följer med som stöd och hejarklack :)
Jag och de andra "helg-änkorna" ;) ska på afterwork imorgon och sen mysa på hela kvällen, det ska bli superskönt. Har haft en ganska jobbig vecka på psykiatrin.
Sen ska jag väl hinna med lite julpyntning också här hemma, kändes faktiskt lite jobbigt i nuläget. Hoppas jag får mig tid och ork till det iaf, är ju första advent :)
 
 
Förra årets lussebullsbak :)
 
 
 
Kom just hem från gymet, tränade kondition med Elin :) Är så skönt efteråt, hoppas dock jag snart kan börja med styrketräningen igen.
 
Förra årets pepparkakshus
Har börjat fundera på årets pepparkaks-skapelse, och mina tankar går kring en karusell... Ska rådgöra med min kompanjon Hanna, vi har ju gjort pepparkakshus tillsammans nu i tre år, detta blir fjärde året i rad. Fin tradition :) Är så roligt att göra helt egna. Och lättare än man tror :)
 
 
 
 

26 november 2012

Måndag

Här hamnar det mesta

Så idag var första dagen i Öjebyn på affektiva mottagningen. Är väldigt intressant med psykiatri men kan också vara väldigt svårsmält, det är en tung kategori inom vårdyrket.
 
Slutade klockan två, for hem och knatade över på gymet och tränade kondition. Jag har än en gång drabbats av en inflammation i axeln, nu än värre än förra gången, vilket gör att jag inte kan styrketräna som jag vill. Äter medicin nu en tid och får hålla mig till konditionsträning och benträning.
Åkte hem till mor och far i Arvidsträsk sen för god middag, och jag och mamma hjälptes åt att sy kuddfodral av tyg jag köpt på IKEA. Vi hann dock bara med ett, ska göra fyra stycken.
 
 
Är himla nöjd med det första så de kommer nog bli fint sen när alla är klara :)