Hade en lååång men helmysig dag igår. Eller ja både och, den började med att sitta i ett grupprum på skolan från 9.15 till 13 typ, med att göra nästan ingenting. Nämen vår grupp var inte fulltalig och vi ska hålla i en lektion nästa vecka om idrott ur ett åldersperspektiv. Så man kan säga att vi först var lite förvirrade hur vi skulle göra, men har nu delat upp arbetet på ett bra sätt tycker jag..
 
I alla fall, gick sedan iväg hem till Carro. Där käkade jag lunch och surrade med Carro o Sandra medan vi väntade på Sofie. Sen bar det av till aktiviteten för dagen; LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR! Wihoo vad kul. Men supersvårt i början, särskilt då typ övre lagret av isen hade smält för det var så varmt ute...
 
Carro, Sandra och Sofie in action ;)
 
Vi kunde ju då inte klaga på vädret direkt, var himla vackert :)
 
Sandra, jag, Sofie o Carro :) Utan dessa tjejer hade jag aldrig tagit mig igenom plugget alltså... Ni är bäst :)
 
Vi avslutade kvällen med middag och surr på Baan Thai, tills jag var tvungen hoppa på bussen kring åtta. Så jag var hemma efter nio, trött men glad :)
 
 
 
Mammsen gav mig en välförtjänt pluggpaus genom att ta med mig till Piteå idag för lite häng i stan. Jag köpte mig helt otippat en klocka på rea, en svar med STOR urtavla och tydliga siffror. Gillar när man bara råkar komma över en fin sak till billig peng som man egentligen inte tänkte köpa :)
 
Var roligt att bara strosa runt i stan och surra med morsan, kände mig mer som en människa, haha. När man sitter med datorn i knäet och massa papper och böcker spralade runt sig känner man sig INTE som en människa efter några timmar...
 
Nå, nu ska jag snart iväg på gymet för att göra slut på kroppen lite, innan jag tar tag i hjärnan sen igen ;)
 
Godmorgon. Snart dags för en liten morgonpromenad innan jag sätter igång med dagens skolarbete. Ska sitta och skriva här hemma tills jag ska med bussen 9.25 för att sedan fortsätta skriva på skolan tillsammans med min klasskamrat. På eftermiddagen har vi möte med vår handledare och då är vi förhoppningsvis klara inför vårt PM-seminarie.
 
Kul blogg jag har just nu, eller inte. De stunder jag är ledig från skolarbete så blir jag den lataste i världen och bara njuter av tillvaron, umgås med Benjamin, vänner och tränar.
Nåväl, jag kommer tillbaka, det gör jag alltid :)