Helsike, man ska inte gå runt och säga "alltså ALLA andra har ju vart sjuk i det ena och det andra men inte jag".
Varför lär jag mig aldrig, att om det är så att jag inte smittas av dessa sjukdomar, så får jag istället min fina fina blämma på näsan? Vaknade idag med blåsor på näsan, och en tung febrig känsla i kroppen... :( Och nu är blåsorna inte där de brukar vara, det är mer MITT på nästippen så jag ser ut som Rudolf... Kul ens.
 
Nä fyfan jag lägger mig igen. Sen måste jag orka skriva PM till c-uppsatsen...

29 januari 2013

Tisdag

Här hamnar det mesta

Idag blev det en heldag på LTU med föreläsningar i idrottsmedicin och sedan information kring c-uppsatsen. Som sagt, blir en intressant och tuff vår och mycket ska klaffa, tur att själva schemat inte är så fullspäckat så man har tid till allt som ska göras vid sidan om föreläsningarna.
 
Imorgon hittar ni mig på Kraft och Hälsa då jag jobbar där från 12-16. Kristoffer är på utbildning och Irene är bortrest, så jag är en av dem som ska hjälpa till några timmar på gymet så det är bemannat medan dom är borta. Klart man ställer upp på det, är bara roligt :)
 
 
Min karl <3
 
 
 
 
 
Har vart en lång måndag, och än är den inte slut!
Steg upp kvart över åtta och började ta tag i en del skolgrejs, skriva ut studiehandledningar och sortera upp i vad som ska göras i vår. Började kolla över rapporter som ska skrivas osv.. Kändes skönt att få lite koll på läget om man säger så!
 
Sen tog jag mig en prommis på byn, gick på radiohuset för att kolla över mitt mobil-abonnemang, för att se om det fanns ett bättre alternativ med billigare månadskostnad. Det visade sig vara två år sedan jag tecknat avtal, så fick teckna ett nytt, och gick även därifrån med en ny telefon, allt till en billigare månadskostnad än jag haft :)
 
En vit samsung blev det, är himla nöjd! :)

När jag kom hem fick jag ett il och stoppade i en toning i håret, så nu är håret fräscht igen :)
 
 
Jag hann även göra ett lass med laxfiléer i ugn innan jag hoppade på bussen mot Luleå. Planen var att köra bil men i detta snöoväder ville jag inte ta risken, så det blev buss, om än lite bökigare då den gick så sent. Jag och min klasskamrat hann i alla fall med det vi skulle så jag kunde ta 16.35 bussen hem, och här är jag nu. Dags för träning strax!