Visst skrev jag att min hyresvärds dotter föder upp kaniner? Flera raser, bland annat belgisk jätte och dvärgvädur. I veckan ska jag titta till kaninerna och se så de har hö, vatten, gräs och pellets. Stannade en bra stund för att mysa med de söta dvärgvädurs-ungarna... Så himla söta och gosiga! Har BESTÄMT att dagen vi har hus ska jag köpa en kanin av henne, kanske en liten dvärgvädur... ;)
 
 
 
Dålig uppdatering, men jag har haft en så bra helg! Inte suttit vid datorn så mkt precis.. 
Jag och Benjamin firade nio år tillsammans i fredags, med ett redigt benpass på gymet, hehe ;) på kvällen var vi bjudna på middag i bränna. Så härligt med sköna sommarkvällar! 
Lördag var vi en sväng i Piteå i stan och så mötte vi upp min klassis (numera kollega ;) ) Carro för en lunch. 
Och när vi kom hem hälsade vi på lilla familjen Engman som fått tillskott, lilla Ted :) så söt med gokinder och massa massa mörkt hår på huvudet :) 
Igår åkte jag och Benjamin till korsträsk badstrand och solade, första riktiga solningen på strand i sommar. Riktigt mysigt var det. Söndageftermiddagen bjöd sen på kalas för Benjamins morfar :) fullspäckad helg ;) vi avslutade den med filmmys, såg en riktigt bra Wallander-film.
 
 
Fina Benne i Örnvik dagen efter vi gift oss :)
 
 
 
 
 
 
Jag har haft en supertrevlig torsdagkväll! Jag har ju nämnt hur trevliga arjeplogarna är, de är också OTROLIGT gästvänliga. Blev medbjuden av min hyresvärds dotter hem till deras hemställe som låg så underbart vackert till. De hade kaninfarm (fick se suuuupersöta minikanin ungar) , hästar och till och med ett flygplan.. De bjöd på grillad älg, grillat lamm och grillade kotletter med halloumi, majs och ugnsrostade rotfrukter. Vi satt ute vid vattnet i timmar och hade det så trevligt. Vilken lyx efter en arbetsdag att bara bli upphämtad, bjuden på mat i solen och sen hemskjutsad.. 
Nu kommer jag sova gott!