Inte helt fel det här

En hel veckas ledighet kvar, sen på tisdag den 9 juli åker jag upp till Arjeplog och börjar jobba onsdagen därpå. Ska bo på samma ställe jag bodde på under min praktik, dvs ett helt litet hus för mig själv bara 20 meter från mottagningen :) Kommer att jobba så att jag slutar vid lunch på fredagar så är hemma i Älvsbyn i bra tid. Det här första sommarvikariatet är fram till den 11 augusti, och då är jag ledig fram till 2 september då mitt långvikariat börjar! Vilket toppen upplägg alltså ;) Ledig både tidigt på sommaren och sen en två veckors utlandssemester i augusti med min älskling! Vi åker på min födelsedag den 14 :)
 
 
 
Bara 45 dagar kvar till Gran Canaria nu... !
 
 

Examensbevis och jobb!

I förrgår anlände äntligen mitt examensbevis! "Degree of bachelor of science in physiotherapy" Jag blev så himla glad och stolt inombords när jag tittade på det, jag nådde mitt mål!
 
Och ännu gladare blev jag idag när telefonen ringer, och jag helt plötsligt har ett vikariat i ett halvår från den 1 september på Arjeplogs hälsocentral! :D En sten lättade från mitt hjärta, lite orolig har man ju varit över hur hösten skulle komma att bli.
 
Bara hoppas det fortsätter på det här viset ;)
 
 
 

namnskylt

Dags att beställa min namnskylt till då jag ska börja jobba på hälsocentralen i Arjeplog! :) På www.skyltmax.se har jag beställt mig en röd fin en! :)
 
Nu har även mitt examensbevis skickats, så snart kan jag ansöka om min yrkeslegitimation! :)