"Ni är nu godkända på detta arbete och jag rapporterar det. Ni publicerar arbetet själva

Lycka till"

 
 
När detta står i ens mailkorg då blir man OERHÖRT glad och lättad. Nu har jag INGENTING kvar. Alla arbeten och alla tentor är avklarade. Jag har klarat sjukgymnastutbildningen!!! Det har varit de tre bästa åren av mitt liv, lätt! Gårdagen var så himla fin men ändå overklig på nåt sätt, alla i kassen kände bara att "nä men vi ses väl på måndag ju"? Men nu är det ingen mer skola för min del. Jag är KLAR.
 
Här har vi nästan hela gänget + Moas hund Luna.. :)
 
Finare kväll hade vi ju då inte kunnat få!
 
Jocke (som just doppat skallen i fontänen), Carro, Sandra och Sara. Mot slutet var nog alla lite övertrötta, hehe...
 
Ikväll blir med myspys och firande med familj och vänner. <3 Smörgåstårta blir det minsann, guuuuud så gott.
Känslan då jag kom hem idag alltså! Känslan av att nu, nu kan jag slappna av och inte tänka NÅT på skolan. Satte mig på balkongen och solade och kände mig oerhört nöjd med tillvaron :)
Vi opponerade ju idag, alltså ger synpunkter och feedback till en annans c-uppsats. Examinatorn gav oss VG för vår opponering, kändes ju såklart jättekul. Efter det så satte vi oss för att skriva till de saker som kom upp på vårt seminarie om vår c-uppsats. Imorgon skickas den in för sista gången till examinatorn för att sedan kunna publiceras.
 
Nu ska jag och Benjamin ladda inför ett gympass, ska bli skönt att få använda kroppen och låta hjärnan vila lite :)
 
 
Klarade praktiska tentan idag! :) Guuuud så skönt. Och sen responderade vi för vår c-uppsats för sista gången, woop woop! Nu har jag gjort de tunga grejjorna, imorgon är det opponering av en annans c-uppsats och så ska vi ändra de småsaker examinatorn påpekat om vår uppsats så den sen är färdig för publicering på LTU:s databas :D

På torsdag har vi avslutningsfika med lärarna och klassen, sen ska vi ha en sista kväll klassen tillsammans med grillning, kubb och brännboll!
 
Hela klassen på avslutningsceremonin!