Imorgon avgår vårt episka följe ner till Göteborg! Ååh har knappt fattat det än, ska bli så roligt! 
 
Var in till Piteå med Cornelia för en trevlig shoppingtripp, ville köpa mig ett par riktiga finskor med klack, äger inga sådana.. Vi ska ju ut på finrestaurang i Gbg så vill inte ha nå slitna kängor eller gympadojjor då ju.. 
 
Hittade dessa godingar på scorett :D nog för att jag älskar träningskläder och läckra gympadojjor men ibland vill jag klä upp mig på andra sätt också, hehe. Sen köpte jag torrschampoo och underkläder, måste ju ha kvar shoppingbudget till FF :)
 
Men alltså bilfärden hemåt sen då! När vi körde till Piteå var det minus tre grader och normalt väglag, och så bara tvärvänder vädret när vi far hem och det börjar regna! Vi fick köra i 30km i timmen hela vägen för det var helt sjukt halt, och jag skulle hinna hem till jobbet kl 15.. När vi är en mil från Älvsbyn och vi inser att jo jag kommer nog hinna i tid till jobbet, då är det såklart en monsterbilkö pga stillastående lastbilar i en svacka.. Vi stod till i ca en timme. Så jag hann INTE i tid till jobbet. 
Väldigt obehaglig upplevelse att köra när det är sådär halt... Vill inte gärna göra om det nej. 
 
Äntligen har denna vecka anlänt! På torsdag avgår tåget mot göteborg, så kul och härligt det ska bli att få skämma bort oss litegrann efter sjukdomar och flyttstress. Och idag ska jag ÄNTLIGEN fara på gymet och försiktigt provträna lite efter all vila.. Känner att tillslut måste man ta steget och försiktigt prova träna för att få igång hela systemet igen så att säga.. 
Och idag har jag ÄNTLIGEN beställt tapet till vårt nya sovrum på övervåningen: längtar så mkt till det är klart!
 
 
Tapeten kommer från Decor Maison, beställde från ellos där vi hade rabattcheckar så blev bra pris på en annars ganska dyr tapet :)
 
Imorgon blir det en tripp till piteå med Corran, har lite saker jag ska kika på :)
 
 
Glad idag :) snart kommer ju Benjamin hem! sen blir det några timmars jobb för mig i eftermiddag, och imorgon är det ju fredag! Det betyder idolmys för mig och B, viktig tradition ;)
 
Igår var jag iväg på ett spännande äventyr till Jokkmokk faktiskt, ett typ av studiebesök/arbetsintervju på ett rehabcenter! Mkt intressant och en anläggning med otroligt mycket resurser. Fick mycket bra feedback och beröm av ägaren som praktiserat som sjukgymnast i 30 år och även nu utbildar sig till läkare, det kändes roligt och man fick en välbehövlig boost av självförtroendet :) Så vi får se nu vad som händer med detta, är betydligt närmre till jokkmokk, lönen där är bättre än jag haft tidigare och möjligheten att anpassa schemat gör det fördelaktigt för pendlingen. Men men det tar jag den eventuella dagen det blir aktuellt!
 
nu, lunch!