29 december 2014

Ny färg!

Här hamnar det mesta

 
Så! Trivs nog bättre i lite mörkare. Jenny la en fin mörk färg i botten, lite ljusare i topparna och så lite slingor. Är jättenöjd! 
Nu har vi även storhandlat mat inför nyårshelgen, kommer bli awesome! 
 
 
Bild på pappa då han joggar på isen på Juldagen :)
 

Idag är det den 29:e december, och jag är ledig ända till den 7:e januari, det känns så himla gött! Behöver det verkligen känner jag nu efter snart en veckas ledighet, kroppen har som gått in i en liten dvala. Idag är det även svinigt kallt, nära 30 minusgrader.
 
Igår var vi på friåkning på ishallen med kristoffer elin och mollsan. Benjamin premiäråkte på sina nya skridskor han fick i julklapp, det var även typ 10 år sedan han åkte sist.... Han fick ont i fötterna ;)
 
Och imorgon.! Då avgår vi till Örnvik med ovan nämnda gäng för ett legendariskt nyårsfirande! Så mysigt det ska bli! Så idag ska vi handla och packa inför det, jag ska även färga mitt sletna tråkiga hår! :D 
Enligt väderprognosen ska det iaf inte vara kallt i fjällen nyår, det ska vara mellan 0gradigt och några minusgrader. Härligt då kan vi vara ute! :)
 
Då var juledagarna över. De har bjudit på mys med familjen och lite festligheter. Jag har fått så mycket fint i julklapp <3 Bland annat en spark av Benjamin! :)
 
 
Så vi har kört en del spark nerför kyrkbacken, wihoo! :)
 
Idag ska vi gå en sväng på byn o kolla lite rea, sen hänga med Elin, Krille o Mollsan för planering inför nyår och så blire träning!