Woooo den 31 oktober drar jag och min 'svägerska' Cornelia till London, 4 dagar ska vi spendera i denna fina stad, och under halloween dessutom 😊 

Vi ska bo på ett riktigt fint hotell precis vid Thames nära London Bridge. OCH! Det bästa är att vi ska på Warner Bros Harry Potter studiotour!!! Galet! Alltså studion med alla uppbyggda miljöer i filmerna; diagon alley, privet drive mm., och alla 'props' från filmerna. Även hur de gjort alla specialeffekter och sånt. Kommer typ dö av excitement. 

Nytt soffbord vi fått ärva av Ingrid, tackar! Och nytt grejs på väggen. 

Vi har varit duktiga i eftermiddag och rensat garaget och röjt lite ris från bakgården och farit med allt till återvinningsstationen. Skönt när det är klart! 
Ikväll skiter jag i allt annat, inget är så viktigt som familjen och tryggheten i ens vardag. Efter en dag av sorg och avsked så ser man livet på ett lite annat sätt. Det är en lyx att få komma hem till sina kära varje dag och känna närhet och trygghet. Lev nu, för livet är alltid för kort ❤️ 

9 september 2014

Anatomiii

Här hamnar det mestaGjort lite fysioterapi-piff i min kontorshörna ☺️ Så härlig känsla att typ älska att gå till jobbet varje vecka!