Arvidsträsk


Fått spendera helgen med att tillfriskna i solen och lugnet i Arvidsträsk, börjar äntligen känna mig ganska frisk. Ingen feber, lite rosslig o snorig men så mycket fräschare. Gjorde mycket bara att komma ut ut sjuk-bunkern.. Blir som en bubbla av sjukdom när man ligger inne i soffan och knappt rör sig.. Tur man har föräldrar som kan ta hand om en även när man är 23 bast 😊 Benjamin kommer hem ikväll från fjällen, Gud vad jag längtar tills vi ska dit nästa helg, är så skotersugen!! 

Sjukstuga

Usch vad jag hatar att ligga hemma! Idag är första dagen jag verkar vara helt utan feber, så det är ju positivt. Har nu varit hemma sen i tisdags, så hoppas jag är som ny på måndag! Vill jobba, träna och köra skoter 😊 Benjamin fuskisen är i Örnvik nu där det är soligt och massa snö... 


Kurerar mig med mumsig nyttig frukost! Kvarg med frukt o bär, kanel, cashewnötter och granola. 

Sjukling


Fin lykta vi fick av Kenneth o Ingrid!

Idag är jag hemma med världens förkylning :( Började ju i fredags med att mitt sårvirus på näsan eskalerade och jag fick spendera flera timmar på ÄHC, käkar nå virushämmande medicin nu. Igår började jag känna mig riktigt hängig och inatt har det bara blivit värre, svullna ömma bihålor, öron och halsont, och snor :'( BLÄ. 


Lördagkväll hade medicinen hjälpt såpass att vi tog oss iväg på tvårättersmiddag <3 Att man inte äter på hotell Storforsen oftare, är ju så fint! 

Nä nu ska jag hinka i mig vatten, har inte tid att vara sjuk!!