Så var det tisdag! Härliga morgonkaffe, älskar att ha tid på mig på morgonen och sitta en stund vid köksbordet med datorn och kaffe. :) 
Idag är jag i stort sett hela arbetsdagen på Piteå sjukhus, ngt som kallas för vårdplanering. Är kul att det blir en del utflykter i mitt jobb, aldrig långtråkigt. 
Och på fredag från kl 13 blir jag bjuden på 3-rätters RAW-food och en yogalektion med min arbetsgrupp på korttidsboendet Källbacken, så fantastiskt kul o spännande det ska bli. Jag är ju inte precis vigast här i världen... Och kul att prova raw-food. 
 
 
Kristoffer, jag och Benjamins skoter på sjön i Arvidsträsk utanför mor och far. Första dagen detta år som jag upplevt att solen visade sig ordentligt.
 
 
Tillbaka på gården, glad, rödkindad och svettig :D Trots 20 minusgrader kan jag säga att vi fick upp värmen i lössnön!
Igår var då vår premiärtur, kl 10 efter vi varit o tankat skotrarna hämtade vi upp Moffen och så drog vi mot Arvidsträsk. Några centimeter nysnö på spåren och sen gode rejält med snö på myrarna. Så jäkla kul! Jag hade en fastklistrat smil hela tiden, vilket frihetskänsla :) Önskar vi hade ännu mer foton för det var så vackert, men ingen av oss hade tid att stanna och ta upp kameran, vi lekte runt och ville prova våra skotrar i djupsnön ;)
Vi tog lunchrast hemma hos mor och far innan turen tillbaka hem, mycket välbehövligt! De bjöds på te och smörgås och våfflor :) Och så fick pappa ta en liten provsväng med min skoter, hehe.
 
Såna här dagar lever man för.
 
 
 
Åååh det kommer ju en massa nysnö! <3 Imorgon blir premiärturen, längtar så förbaskat. Bara den lilla repan jag drog på kvarteret igår när jag körde av min skoter från släpet kändes så grymt :)
Nu ska jag fara på NTC i Arvidsjaur för o skaffa mig en bra, säker och snygg hjälm :)
 
En sån här mattsvart tror jag det blir :D