Åkte mot Luleå när Benjamin slutat för att Benjamin skulle skriva papper på en firmabil, åkte från regnet, mot regnbågen och kom ut i solsken :) :)


Efter bilaffären blev det ett spontanbesök på CG:s för en helt underbar middag på uteservering i solsken :) 


Åt en fantastisk skaldjurs-fisk-grej :) helt galet gott!! 

Så härligt med en riktig svensk sommarkväll :)
 
Igår satt jag och knåpade ihop en beställning med massa kort från år 2004 tills nu. Det är ju så roligt med framkallade kort så ska bli bättre på att framkalla eftersom. Här nedan är en bild på när jag gick ut nian och Benjamin tog studenten. OMG! 
 
 
 
Baby Hilmer... ! 
 
Semestern lider mot sitt slut, känns ändå helt ok nu. Jag har verkligen fått "vila upp mig", inte haft så mycket planerat utan tagit dagarna som de kommit. Redo för en flitig höst :) Skickade igår in mitt svar till antagningen, sökte några kurser att läsa i höst eventuellt, jag är antagen till 7,5 hp och står i kö på några hp till, så får vi se vad det blir! Om jag klarar av att bolla jobb med plugg på halvfart. ?
 
 
 
 
Vaknar till 19 grader i skuggan och bara några små moln, halleluja! Idag ska jag steka :D Igår eftermiddag blev det ju till och med lite solning här på framsidan i min solstol med en go tidning, hoppas ja får mig lite färg :)