Fredagkvällen spenderas i Tjiroliden där Nina och Robin bjöd på pangmiddag, vi såg idol och sen blev det bad i spabadet ute vid sjön, så mys! 


Lördag bjöd jag upp på trerätters till min älskling ;) Svampsoppa med bruschetta till förrätt, ryggpepparbiff med vitlökssmör, rotsaker och sparris till varmrätt, finalen blev hemmagjord daimglass, superbt om jag får säga det själv! 

Idag har vi städat, jag har putsat fönster och Benji klippt gräsmattan, vi har tränat och hälsat på Krille o Elin.. Sen var den helgen slut :/ 

21 september 2015

September

Här hamnar det mesta

 
Snart är september slut. Helt sjukt. Varför går tiden så fort?
Vad har vi ens hunnit göra denna månad hittills..? Vi skulle ha börjat snickra klart på förrådet i helgen men det har ju ösregnat. Nåväl kan ju inte bara gå runt o tänka på allt man inte hinner.. 
Hinner ju faktiskt med jobb, plugg, träning och roliga saker med vänner och familj. Blogga däremot, det var det sämre med. :P
 
Iår så ska vi fira delar av julen och nyåret på Gran Canaria! Vi åker 25 december och är borta till 1 januari. Vi har pratat länge om att åka utomlands den tiden på året, och nu blir det av :) Ska bli supermysigt.
 
 
Playa del cura ska vi till. En lite mindre ort på sydkusten nära Puerto Rico. 
 
 
 
Svammel-herrar i lördags hos Hortlunds..! :D "Monokelklubben" Man får då skratta...
 
 
Molly tyckte jag skulle ha tiara dårå :))
 
Jag hade första pluggdagen i måndags, det gick riktigt bra :) Nu ska jag bara få in någon bra rutin kring skolarbetet, det är svårare att ta tag i efter en heldag på jobbet..