Tack och lov fick jag efter ännu ett läkarbesök i fredags penicillin, samt inhalationer som öppnar upp luftvägarna, haft sån hiskelig hosta så jag har ont i hela bröstkorgen. Men tack vare medicin är jag nu så mkt piggare och har mindre ont, och imorgon drar vi äntligen till Björkliden, woooho!
 
 
Skotrarna är lastade o klara, min är nyservad, ny frontbåge monterad samt nytt dragsnöre.
Jag lämnade in min hemtentamen idag, huset är städat och i princip allt är packat, så nu är vi redo :) Så skönt med en hel veckas ledigt i fantastisk natur.
 
Night night!
 
Nu har jag fasiken varit sjuk i två veckor, började med halsont som blev feber som blev slemhosta. Hostar lungorna ur mig! Idag bestämde jag mig för att kolla upp så jag inte hade nån bakterie, så for till läkaren, men det är troligvis ett virus som satt sig på bronkerna, bara vänta ut alltså och dricka hostmedicin. Är bara så trött, har ingen energi alls! 
 
I veckan ska jag även göra hemtentamen i arbetsrätt, packa och handla inför Björkliden, fara med skotern på service och hinna massa på jobbet... Hoppas i alla fall att vi är mycket friskare till på söndag då vi åker, är ju sista skoterturen för den här säsongen <3 Tiden har gått så fort. 
 
 
 
 

Vårkörningen i fjällen! När skaren äntligen luckrats upp och solen steker som tusan, så jekla roligt! Detta är bilder från i helgen då vi prickade in en kanondag! Absolut min bästa skoterdag hittills! Lärde mig så mkt, tränade på skråkörning och 'elevators' :)