Vi firade midsommarafton i Storforsen-stugan, fiske, sol och god mat :) Jag fick en riktigt fet aborre, plus några gäddor...
 
 
 
 
Innan vi åkte hem midsommardagen så åkte vi på en tur till "brudforsen" , dvs innan själva stora forsen börjar, var riktigt vackert där också.
 
Har varit en lång och skön helg, med riktigt finväder. Jag tog mitt första dopp i älven, det blev ett snabbt ett.. Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma, solat lite, gått en långpromenad, lagat mat.. Nu har jag bara 14 arbetsdagar kvar tills jag får mig lite semester. 11 dagar har jag tagit, så blir drygt två veckors ledigt. Har sparat lite dagar iår, Benjamin jobbar ju som hela sommaren. Förra året blev 4 veckor nästan lite väl länge, då ens respektive jobbar och ens vänner är bortresta eller redan har annat inplanerat.
Vi börjar iaf min semester med en liten weekend i Stockholm :) 
 
 
Frukosten i Skellefteå får tummen upp! Gott bröd, massa färsk frukt o bär, färskpressad apelsinjuice... Toppen :) Jag och mamma hade det jättetrevligt och jag hittade superbra kläder och skor, välbehövligt! Lördagkväll fick vi strålande sol då vi satt på taket på terassen och badade i bubbelpoolen, kändes superlyxigt, vi var helt själva, och det kändes nästan som det typ inte bodde nån på hotellet förutom vi.
 
Var även i Skellefteå idag med jobbet, på studiebesök med projektet. En givande dag! 
 
 
 
2009 i maj var sist jag och morsan åkte på en shoppingweekend i Skellefteå, alltså sju(!?) år sedan, oh my god. I alla fall så var det starten på en rolig tradition, att vi varje år åker iväg till något kul ställe, bor på hotell och shoppar loss :)
 
Varför jag vet att det vare exakt i maj 2009 är ju för denna fantastiska blogg som jag skrivit i sedan 08, är ju som ett arkiv med livshändelser, grymt kul att ha kvar! I det inlägget jag skrev om resan så är det bilder på kläder som jag köpte, och det roliga är att några av dessa är fortfarande favoriter i min garderob :)
 
 
De två linnena till vänster använder jag frekvent ännu :) 
 
 
Och denna randiga topp är också en favorit :)
 
Vi bodde på hotell Malmia 2009, och det ska vi göra iår också. Vi träffade på Peter Siepen både i hissen och vid frukosten, där han gav mig en färskpressad apelsinjuice :) 
Fatta att då var man 17 år, herregud.
 
Så idag efter jobbet åker vi iväg!
Trevlig helg!