Örnvik bjöd som vanligt på lugn och ro, återladdning av batterierna. Fina färger och spegelblank Tjegelvas. 
 
Men nu är veckan igång igen. Imorgon är jag på utbildning hela dagen, alltid kul att få åka och göra något sådant i jobbet, bra med omväxling.
 
 
I helgen har det verkligen varit fantastiskt väder. Så vackra färger och sommarvarmt i solen, men 0-gradigt på nätterna. ÅH så najs. Hoppas det håller i sig till nästa helg också, då jag och Benjamin åker till örnviksstugan.
 
I helgen har det varit en massa trevligheter, afterwork i fredags med mina projekt-kamrater, i lördags trerätters hos Hortlunds, härliga promenader, sitta på altanen i solen, rensat min garderob (bästa känslan), ja en riktigt bra helg.
 
Har ju också påbörjat lite studier igen denna höst, inte lika omfattande som förra året, men läser just nu näringslära 7,5 hp, och när den är klar ska jag läsa offentlig ekonomi och budgetering 7,5 hp. 
 
En bild från tjatsvagge-vandringen
 
Till helgen blir det kortare turer då vi ska sova i stugan, börjar bli lite för kallt för tält. Hoppas på fisk denna gång.
Idag är det internationella fysioterapins dag! Det ska vi uppmärksamma på vårt jobb med en tipsrunda om levnadsvanor och så bjuder vi på frukt och nötter. 
 
Våra levnadsvanor har stor betydelse för hur vi kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar. Genom att öka vår vardagliga fysiska aktivitet, dvs minska stillasittandet, dricka måttligt med alkohol, helt undvika tobak och äta en allsidig näringsrik kost så minskar risken avsevärt för att drabbas av en stroke till exempel.