Så var 10 dagar i fjällen över. Det har varit grymt härligt, och vilket påskföre! Vi hittade ett grymt ställe, som en giganstiskt snö-halfpipe där vi lekte lös :D Fick till skråkörningen riktigt riktigt bra, är så roligt att man utvecklas hela tiden i körningen :D
 
Denna fina bilden tog Kristoffer: jag i förgrunden och Benjamin och Jonas där borta i bakgrunden.
 
Idag är det tillbaka till jobbet, inte för att det känns särskilt jobbigt jag ÄLSKAR mitt jobb, fytusan så skön känsla.. 2017 var värt att vänta på... :)
 
 
Och igår när vi kom hem så hade nya vardagsrumsbordet kommit, blev luftigt och fint :D 
 
Nu är det nedräkning till Björkliden!!! 
 

Vi har inte gjort någonting i vardagsrummet sens vi flyttade in hösten 2013, men nu äntligen har vi gjort en liten mini uppfräschning! Nya luckor till tv-bänken, målat de gulnade väggarna i en ljus grå/blå färg och tapetserat en fondvägg. Fyndade ett soffbord på Ellos för 500kr som jag också väntar på.

Fyndade tapeterna på bygghemma, det är Boråstapeter, betalade 180kr rullen och det gick två rullar :) 

Om en vecka drar vi iväg till fjälls för lååång påskledighet! Vi är lediga hela 10 dagar, ska bli grymt kul. Älskar o vara länge i fjällen, man får ett sånt lugn i kroppen. Och det ser betydligt mer lovande ut gällande föret jämfört med förra året. 


Och den 28 april blir det Björkliden igen! En lite kortare sväng, tre nätter på Björklidens fjällhotell, både slalom, skoterkörning, afterskoter och goda middagar :D 

Bästa tiden är nu! Älskar vårvintern, massa utevistelse i fjällvärlden och så har man hela sommaren framför sig (som jag faktiskt också uppskattar..!) 

Nu blir det en liten promenad innan jobbet!