Sol beach house mallorca

 
Vi bodde alltså på ett hotell i Palma Nova, som hade poolområdet precis vid stranden, och frukostarna avnjöts enligt bilden ovan, med soluppgång och havsutsikt :) Hotellets snack- och poolbar låg också mitt mellan poolen och havet.
 
 
Så även lunchen avnjöts för det mest typ såhär ! Restaurangen hade mycket god vällagad mat med många vegetariska alternativ. 
 
 
En tidig morgon på vår balkong! 
 
 
Poolområdet var väldigt nice, med breda mjuka solstolar, det spelades ofta livemusik, antingen i form av fiol eller akustisk gitarr <3
 
 
Och varenda kväll var det underhållning med fantastiska live-uppträdanden. Så kunde man sitta där med havet som view, dricka ett glas bubbel och lyssna :)
 
Så vi är så glada över en lyckad semester och inga tråkigheter med sjukdomar, vi har ju haft lite otur senaste gångerna.. 
 
Nu är det dag för sista arbetsdagen för denna veckan, som såklart gick jättefort :) Kan inte än riktigt fatta hur kul jobb jag har, man hinner inte dit så ska man hem! Nästa vecka är jag två dagar på utbildning om hälsosamtal, ser fram emot det! 

Vilken vecka <3

Ja vad ska man säga? Lätt vår bästa utlandssemester, så lyckat! Perfekt hotell för oss, strålande väder hela veckan, god mat och inga sjukdomar :D Ska skriva ihop nån bättre resumé senare :)

Snaaart

Den här bruden fyller alltså 26(?!) på måndag!? Inte helt ok med den insikten, men det bästa är dock att jag då vaknar upp på en medelhavsö ;)