(null)

(null)

Bilder från gårdagens körning på Storkanis.

Har haft en så mysig helg! Kom hem från Skellefteå i fredags där jag varit på utbildning två dagar, Benjamin hämtade mig i Piteå och så köpte vi hem sushi till middag och hade en riktig mysfredag. Utbildningen var förresten superduperbra, den bästa jag varit på i jobbet! 

Sen på lördag hade vi en lugn och skön dag med träning och så på kvällen var vi bjudna på middag och häng med Hortlunds, så trevligt och välbehövligt! Krille hade gjort supergod ’Gnocci’ alltså en italiensk klimp typ, mumma! Sen spelades det pingis och skrattades en hel del...

Söndag träning och en liten skotertur på eftermiddagen. 

Nu är det så ljust och härligt ute..! Bästa tiden!

(null)

Voilà! Den här bilden är alltså fotad när jag står vid entrédörren (groventren). Ytterdörren är bakom mig och garagedörren till höger. Det som är kvar nu är byte av ytterdörren och lite måleri i ’passagen’ som är till vänster i bild, det  är där man går in till övriga delen av huset. Sen ska garderoben monteras som ska stå i passagen och så ska jag inreda hallen :) 

Är supernöjd! 

I helgen är Benjamin med sina polare och kör skoter. Om än jag är liiiiiite avis så ska jag umgås med ett stort härligt gäng brudar hela helgen :) Ikväll tacomiddag med Elin, Jessica och Hanna + barn, och imorgon drar vi 10(!) tjejer till Luleå och ska bo på Clarion, SPA och middag :) 
Who run the world? GIRLS!

Igår så gjorde jag ngt jag skulle gjort för längesedan, beställde rygg- och nackskydd att ha när vi kör skoter! Plus en hjälm.. :) 
Nackskyddet funkar så att hjälmkanten ska ’slå emot’ sidorna på skyddet vid en krasch, så att kraften tas upp av min bröstkorg istället, bättre å bryta ett nyckelben än å bryta nacken... :)
Och ryggskyddet skulle tydligen vara bland det smidigaste på marknaden, endast 660gram! Så hoppas det inte känns klumpigt :) 
(null)

(null)

(null)

Hjälmen väger endast 950 gram! 

Nä dags att dra på jobbet för sista rycket!