Det är helt sjukt så mycket snö det är, till och med här hemma! Minst 80cm i terrängen är det då, och supertrevligt före. Idag körde jag, Benjamin och Anton till Arvidsträsk och tillbaka. Det är så kul att det är nog med snö så att vi inte alltid måste till fjällen för att hitta bra körning :)
 
Nu har jag snart haft denna skoter i ett år. Jag är så nöjd och jag fortsätter lära mig mer hela tiden, varje gång jag kör. Har nu börjat få till att "vända uppåt", dvs att antingen om jag är påväg neråt eller är på skrå, kunna vända uppåt igen trots brant, alltså inte måste köra ner till "plan mark" och vända. Det kanske inte låter så svårt, men det kräver både styrka och våga att gasa. Skotern vill ju hela tiden neråt av tyngdlagen så att säga.
 
Förresten! Injektionskursen i fredags, så sjukt roligt och spännande! Längtar nu jättemycket tills jag får behandla min första patient! 
(null)

(null)

Jahapp! Tror vi det blir nå av dethär? :)) Detta är alltså groventren bredvid garaget. Det är också där vi har tvättmaskin och tumlare. 
Planen är klinkergolv med värme, nya väggar och tak med led-spots, ny innerdörr till garaget, samt så blir tvätt och tumlare på varandra (tvättpelare) för att får lite mer plats, ny ytterdörr med kodlås. 

I ’passagen’ (den lilla korridoren mellan hallarna) blir det då som sagt också nytt golv, väggar och tak, sen en garderob med skjutdörrar. 

Så kul att vi kommit igång! Vi har ju bott i huset i över fyra år utan att göra just någon renovering annat är utvändigt. Känns som bra att ha ’bott-in-sig’ så nu vet man hur man vill ha det! 
Har ju inte nämnt att vi faktiskt har en inneboende nu en period. Benjamins syster ska flytta till Stockholm och mellanlandar hos oss tills hennes tjänstledighet startar och hennes lägenhet där nere är klar för inflytt. 

Så ibland gör vi kul saker, som igårkväll efter träningen gjorde vi våfflor till kvällis! 

(null)

(null)

Och den här familjemedlemmen är lika lejd som vanligt!