Fick hem lite kläder igår som jag fyndat på rea, dessa supermysiga retroinspirerade nike-brallor, och denna crop-top bland annat. Blev även ett par sommar-tygskor från GANT och lite träningskläder. 
 
Vilken körig vecka det har vart! Nu hoppas jag denna arbetsdag går fort för jag känner för heeeelg! :)
 
Intog solstolen direkt efter middagen och laddade om för gymträning i solen med en Nocco och lyssnade på podcast :) Börjar äntligen känna mig helt frisk så vågar träna nu, woho!
 
Och nu är det race-mode på jobbet, är ensam och det är högtryck nu innan industrisemestern... Riktigt körigt idag, så hoppas det börjar sina mot slutet av veckan.. Har ju telefontiden varje dag nu när man är själv och jour också, så blir fort fullt. 
21 arbetsdagar kvar till semester...! Nedräkningen har börjat.
Ja vår midsommar blev ju inte som vi planerat från början, min förkylning blev inte bättre så vi hoppade över Byske, och vädret har då varit riktigt surt så vi har bara myst på inne här hemma.
Men nu idag söndag är det strålande sol, sitter här och laddar för en morgonpromenad, börjar äntligen känna mig lite som vanligt. Har ju dock gjort typ ingenting i flera dagar så det var väl på tiden :P 
 
 
Igår såg vi bio faktiskt, den nya Jurassic World filmen, väldigt spännande och bra gjord :)