30 april 2009

Flitiga Cissi

Så duktig jag har varit idag, nu är badrummet kliniskt rent :D
Cyklade sen iväg för att handla grejer till kvällen, vi ska ha med oss att grilla till Stockfors, så nu håller jag på att marinera en fläskfilé och så ska jag snart göra våran sallad :D Gottigott. Och när jag ändå var på konsum så norpade jag åt mig de sista jordgubbarna!Det blev årets första jordgubbar! Skar ner en massa i verum hälsofil och hällde på müsli, så gott!

Sen fick jag avin till jeansleggingsen jag beställt :D Så då cyklade jag iväg igen för att hämta dem :D Och de passa som en smäck! Vilken tur, tyckte att de såg liite små ut då jag höll i dem, men de töjde sig och satt mycket bra :DSådär såg de ut på :) Är mycket nöjd. Skjortan jag har på mig är av märket object och är också beställd från mandeldesign. Som förra gången fick jag en liten present, ett par ursöta örhängen, men de var lite väl somriga för att ha på sig än. 
Ursäkta suddigheten på bilden, men det är svårt att fota när man inte får titta i sökaren xDJust ja, och så skrev jag en liten skylt till toa-dörren. Inte världens finaste ram men man tager vad man haver för tillfället :) Tror att jag sen ska måla skriften på en bräda istället, pappa har ju gott om sådana xD Haha.

Nä nu ska jag knåpa ihop salladen! :D

Trevlig valborgsmässoafton!!!