Känns som om man hunnit med mycket idag då jag var hemma i så bra tid! Lektionerna vi hade på morgon var jätteintressanta, vi lärde oss att mäta rörligheten i kroppens leder.
Imorgon har jag två lektioner, en på morgonen och en på eftermiddan, så det blir ett ganska långt hål där i mitten. Men det gör inte så mycket, har alltid någon man kan sitta och surra med.
Är hemma kring fyra tiden imorgon, och imorgon kommer även finaste Benjamin hem! Det betyder att helgen är nära. Vi ska ha så roligt på fredag, med en hel-mys-dag och kväll i Luleå. Älskart!

Ni kanske lägger märke till den nya lilla nedräknings-loggan under headern... <3



Vi förlovade oss 10 oktober 2010 <3
Nu är datumet spikat för våran vigsel <3 Nedräkningen har börjat...





Jenny

Såå kul att få planera bröllop!!:)



Hoppas ni får er en riktigt mysig helg! O att vi kan ta o ses snart!:) Kanske en prommis eller nå om du inte har fullt upp i skolan?:)

Kram

Ingrid

Åhhh...tänk så himla himla UNDERBART :0) Tyckte det var nyss det var vår tur och nu är det nästa generation. Time flies!!



~Ingrid

Elin

Så underbart, tiden kommer bara springa iväg, snart har ni er stora dag. Vilket fint kort/tavla du gjort till kraft och hälsa.

Karin

Men gu, grattis Cissi!!! :D Såg det nu, har inget internet i lägenheten än så sitter i datasalen på skolan :) shit alltså vad kul, grattis igen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress