Nu sitter jag och B hemma hos våra vänner. Har avnjutit grymma kycklingspett marinerade i soja, vitlök och basilika. Till det åt jag en kall potatis-sallad med soltorkade tomater, morötter, champinjoner... Mmm, är mätt så det räcker och blir över!
Nu blir det mys i soffan med film, kanske lite sällskapsspel sen, vem vet? En mycket mysig Valborg har vi i alla fall!Protein pannkakor240 gram äggvita
20 gram äggula
250 gram minikeso
80 gram havregryn
1dl mini mjölk
1 tsk bakpulver
Sötningsmedel och kanel efter smak

Mixa smeten slät, låt gärna stå och svälla ett tag innan gräddning. Servera med frysta osockrade bär och keso.


 

Så härligt med fredag! Min morgonprommis-tur är nu avklarad och frukosten är i magen. Klockan tolv är det NaturkunskapB lektion, men det är den enda för dagen. Sen kan helgen komma till mig!

Längtar till gymet i eftermiddag, då jag vilade från styrketräningen igår. Så idag kör jag på hårt igen, ett av mina favoritpass är på schemat; bröst och triceps! Får se hur många dips jag klarar idag...?

Det slog mig, att det faktiskt är Valborgsmässoafton idag! Fatta att det är den 1 Maj imorgon! Redan? Vart tog April vägen? Tiden slutar aldrig att förvåna med sin fart! Men Maj är oändligt välkommen hit! Oj så skönt, sista månaden med skola. Jag har endast 20 skoldagar kvar!