I fell in love

Jag blev förälskad på nytt, i dessa Fred Perry skor. Helt min stil, det sa klick bara.
Perfekta nätta sommarskor!Hur söta!? Linnet och shortsen är båda från monki. Älskar monkis modeller på linnen och t-shirts nu till sommaren, breda o lite kortare, grymt snyggt till lite högre shorts som här :)Glass-tshirt också från Monki!Ekologisk linne från H&M. Love the environment people <3Grymt skön stretch-kjol, också från H&M. Snygg att ha både som hög och lägre midja.Snygg partytopp med paljetter på axeln, också H&M. Fin att stoppa innanför kjolen, men också som den är till shorts eller leggings!

Detta var en liten del av vad jag inhandlat i helgen :)

Umeåå

Jag och mami åkte iväg med tåget kring sju-tiden på fredagmorgon. (Det var ju såklart försenat, skulle egentligen avgått 06.30) Vi åkte första klass, vi var i princip helt ensamma i vagnen :)

Vi åt frukost i restaurangvagnen, läste tidningar, bara chillade.
Men tydligen kan man inte ens lita på att SJ kan ta en till Umeå. Tåget stannar flera gånger mitt i ingenstans, och sen då vi passerat Vindeln, så stannar vi och står stilla i säkert en halvtimme, tills konduktören kommer in i vagnen och meddelar att vi måste vända på tåget, köra tillbaka till Vindeln och ta en buss till Umeå. GAH! Nåväl, tur var ju att vi hunnit åka så pass långt, så det blev ändå bara en bussfärd på ca 30 minuter.

Hotellet i Umeå var litet och jättemysigt, det låg centralt vid Umeå-älven. Vi drog ut på stan direkt för att äta lunch, och vi hamnade på en italiensk restaurang "Invito" där jag åt den absolut godaste lasagne jag någonsin ätit, utan tvekan.
Sen har helgen bestått av grym shopping, god mat, bastu o mys på hotellet och ett biobesök!

Hittade så mycket kläder! Och mycket för pengarna måste jag säga, jag har handlat mycket förnuftigt! Älska H&Ms kollektion iår, allting kostar ju för fasiken max 149 kr och det är riktigt grymma grejjer! Monki fick sig ett besök också, och jag köpte de underbaraste jeansshortsen ever! Ljusblå tvätt och höga i midjan, sitter som en smäck! Har aldrig passat så bra i ett par shorts! :)

Ni får se lite av shoppingen senare, nu tänkte jag äta mig en middag!
honey i´m home!

Jag och mami har haft en toppenhelg i Umeå! Tack mamma för allt, det har varit jätteroligt!

Ni får höra om resan vid ett annat tillfälle, jag är trött! Ska inta sängen snart, och imorgon har jag rätt mycket att göra också. Eller egentligen hela veckan, mycket som ska hinnas innan vi åker iväg till stockholm på torsdagkväll. Fredagmorgon lyfter vi ju mot Mallorca!