27 augusti 2018

Hiking

Här hamnar det mesta

2,2 mil vandring i terräng det känns i fötterna! Igår kom vi hem från fjällen, vi gick upp till Tjatsvagge med Jon, Ida och Edvin och sov i tält. Det började rätt kämpigt med massa regn och blåst, men vi stod på oss då vi visste att det skulle bli bättre... 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr ingen fisk, men trevligt sällskap och fina vyer :D
 
Nu blir det återhämtning fram till på torsdag då jag drar till Stockholm med Elin, Anneli och Karro för shopping, hotellmys, mat och TJEJMILEN! Hoppas mina fötter mår bättre då, haha :)
 
Sen vill jag tipsa om att mitt favorit klädmärke Better Bodies (som jag nu stolt kan meddela har ett samarbete med mig!) har 25 % på HELA SIDAN hela augusti ut. Så klicka er in på länken här nedanför och shoppa lös <3
 
Eller vad sägs om den här gula skönheten?? <-- klickbar länk så kommer ni direkt till tröjan
 
Nu dags för jobb!
 
 
(null)

Grattis till mig! Idag fyller jag 27 år. Började dagen med en morgonpromenad och till frukost gjorde jag en mugcake som blev en liten födelsedagstårta :’) En mugcake är alltså en typ snabb-muffins man gör i micron i en mugg, men man använder nyttiga ingredienser, i den här är det tillexempel mandelmjöl, koksmjöl, äggvita, vaniljproteinpulver osv.. sen vänder man den uppochned på en tallrik och toppar med valfria grejer! Eftersom den sjönk ihop o blev lite platt ser det faktiskt ut som en tårta. Blev mycket god i alla fall. 

Mi familia grattade mig igår i Arvidsträsk med fika o presenter <3 Benji är borta till på torsdag så vi firar mig väl lite till helgen! Nu ikväll ska jag och Cornelia till gymmet Luleå och träna, wihoo! 
Sista dagen på semestern idag.! Så fort det har gått. Men vi har hunnit mycket, och vilken fantastisk Mallis-resa det blev.

Dock jobbar jag bara två hela veckor tills jag är  lite ledig igen, är ju tors 30 aug-sön 2 sept i Sthlm med Elin, Annelie och Karolina för trevligheter och tjejmilen! :) Haha kul att jag delade upp det i trevligheter/tjejmilen. Nog ska det bli kul med loppet men mest kul att gå på stan, äta gott och bo på hotell med tjejerna :) 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nä nu blir det lite morgonträning :)