För lite tid.!

Blir dåligt med uppdatering på helgerna, vill bara njuta av att vara hemma då. Särskilt då Benjamin inte är helt återställd än. Stackaren fick spendera flera timmar på piteå sjukhus för provtagningar och röntgen av lungor och huvud. Så har pysslat om han och vi har fått lyxen att 'bo' i nybyn där vi fått varje mål mat serverat :) jag har även gjort ett kraftryck och sorterat i vårt förråd inför flytten, det närmar sig med stormsteg! 
 
Söndag följde vi med Ingrid o Kenneth till piteå och då blev det lite shopping på rusta, målarfärg, tapeter o diverse tillbehör, sånt som behövs till det lilla småfixen vi ska göra :)
Sen på eftermiddagen bjöd mamma och pappa på blodpalt i arvidsträsk :) 
 
Inredningsprylar som följde med hem. Snygga boxar från House Doctor; vi fick en av Ingrid (tack!) och köpte en själv också, en fyrkantig som inte syns på bilden. En snygg vägghängare och en matta till hallen :)
 

Ännu mer snö och kyla

Jag har frusit nåt så kopiöst hela dagen på jobbet idag! Har suttit och tryckt mig mot elementet när jag skrivit journaler... Och haft så kalla händer så mina patienter hoppat till, ojoj. :P Inte blir det ju bättre av att man spritar händerna var och varannan halvtimme heller.
 
Har värmt mig med kaffe och ett träningspass på Arjeplogs gym! Blev en riktigt bra pass.
 

jag ser det snöar...

Japp, idag när jag tittade ut genom mitt kontorsfönster på jobbet så ser jag snöflingor dala ner från himlen... 24 september. 0,5 grader utomhus. Brrr...
Men såklart tycker jag ändå hösten och vintern är himla mysigt. Längtar oerhört mycket till julen, vår första jul i vårt hus..!
 
Solnedgång på Rhodos.