fisketur

 
 
 
Var i Arvidsträsk igår, jag och pappa åkte ut en sväng och drog några abborrar :) Härligt o få köra en sväng, annars hade abstinensen blivit för stor...  
Jag har ju vuxit upp med skoterkörning och fjällen, och alltid tyckt om det, men sedan jag skaffat egen skoter och börjat lära mig mer om freeriding och lössnökörning så är det så mycket mer. Trodde aldrig att intresset och känslan skulle bli såhär stark. Det kan göra fysiskt ont i kroppen av hur mycket jag längtar till fjällen och få köra. Jag vill hela tiden lära mig mer och blir bättre och bättre.
Följ mig på instagram: @cissililjan , där uppdaterar jag mest med bilder om min skoterintresse, men även träning och lite annat :)
 
På fredag åker jag och Benjamin äntligen upp tillsammans igen till Örnvik, kommer bli EPISKT! Det ska snöa där nu under veckan ännu mer... :)
 
 
 
 

Äntligen fredag!

 
Tjej slut som artist! 
Tur träningen finns som terapi på vardagkvällarna, ibland känner man sig helt uttömd psykiskt efter jobbet!
 
I helgen är Benjamin en grabbsväng till Örnvik, nä jag är inte alls avis. ... 
Pappsi hjälpte mig iaf att dra upp min skoter till Arvidsträsk så jag ska köra lite där i helgen, så jag får lite feeling iaf :)
 
 

Alla <3 helg

 
SÅ JÄKLA NÖJD!
Blev en riktigt rolig tur faktiskt här hemikring, nu när det dumpat lite snö. Bitvis är det riktigt dåligt med snö men vi hittade några guldställen :) Vi åkte kring Bränna och Storkanisberget tillsammans med Robin och Anton.
 
Lördagkväll bjöd jag Benjamin på trerätters på Polar hotell, helt fantastisk meny :)
 
 
Här är en bild på efterrätten i alla fall, resten slank ner innan jag hann fota :) Var iaf renhjärta till förrätt, och hjortfilé till varmrätt.
Känner mig utvilad ordentligt inför en ny jobbvecka. Tänk att det redan är mitten av februari...!