Snart 1:a advent

(null)

Jag tog tag i julpyntandet igår då jag slutade lite tidigare, för insåg att jag kommer ju tusan inte hinna innan 1:a advent annars. Det är ju nu på söndag, och hela helgen är uppbokad! Ska på julshow två dagar i rad :P Först med mina arbetskamrater på fredag, och sen har jag och Benjamin blivit bjudna på samma show (!) av ett lokalt företag vi samarbetar med på lördag. Så det blir en röjig helg för mig, haha!


Det bara vräker ner


Idag väntar 3(!) decimeter snö till! Sen på fredag skulle det tyvärr bli plusgrader ett tag och lite regn, men nog inte så mkt regn att det pajar all snö som kommit. Kan bli bra att det sen får frysa på lite så blir det en bättre ’botten’ och inte bara pudersnö. Så kaaaanske blir skoter igen i helgen!? Tidigaste säsongsstarten hittills :) 

Skulle ha åkt till Stockholm imorgon för injektionsutbildningen , men tack och lov så kommer utbildningen upp till Luleå i januari så behöver inte flyga ner i väderkaoset som råder!

Dags att gå till jobbet i snöovädret!

Blev en tur idag!

(null)

(null)

(null)

Blev minsann en liten skotertur här hemikring idag! Vår kompis Anton hämtade sin nya skoter igår, så han var såklart sugen på att prova den. Vi körde upp till Bränna där hans föräldrar bor, blev bjudna på kaffe där och sen tillbaka hem. Var ändå lite snö bitvis så det gick å gasa lite :) 

Häftigt ändå med premiärtur 19 november här hemikring! Brukar inte gå att köra den här tiden. Ser ju ut som det ska komma ännu mer snö, bara hoppas det håller sig på minus-strecket så det inte blir regn :( 

(null)

(null)

Och snälla pappa har hjälpt oss montera ny ytterdörr :) Nu ska det bara salning runtom och golvlist så är det klart! 

Ny jobbvecka imorgon igen, sagt de förr och säger det igen, så fort det går!! O.o