27 december 2013

Julhelgen

Här hamnar det mesta

 
Julaftonsmorgonen började med att jag steg upp för att koka tomtegröt, sen åt vi en mysig julfrukost tillsammans och öppnade morgonklappen :) Jag gav Benjamin en fin stickad tröja och jag fick ett lar röda Lundhagsbyxor :)
 
Fina och sköna :)
 
Sen blev det julaftonspasset på gymet, var ganska mkt folk som tränade faktiskt. Är som skönt att röra på sig när man vet att juldagarna blir det mkt sittande och ätande.. ;) Vid tolv åkte vi upp till Arvidsträsk, åt jullunch och sedan var vi ute på isen, Benjamin körde fyrhjuling och plogade upp en bana så jag kunde åka skridskor :) 
Hela julaftonen var jättemysig, tyvärr hade Lovis fått magsjuka så Evelina var hemma med henne, men Rikard och Tova kom iaf och firade med oss :) Vi hade vart jättesnälla tydligen för fick mkt fina saker! Bland annat nya täcken o kuddar till sängen och en trådlös 2i1 dammsugare till övervåningen :) Innan vi åkte iväg till Nybyn hälsade vi på släkten som var i byastugan. Vi var framme i nybyn vid 21 så då hade vi kvällsmys med gröt och klappöppning, så mkt fint och behövliga saker vi fick även här, tusen tack! Bland annat fick Benjamin en skänk/sideboard till köket och jag fick Happy Lights (såna där fina ljusbollar) som vi ska ha på övervåningen :) Vi sov över i Nybyn och tog det lugnt och myste på där på Juldagen fram till lunch då vi åkte hem för att göra iordning inför juldagsfrämmandet. Robin, Cornelia, Robin och Frida kom och käkade hemmagjord pizza med oss och sen droppade Moffen, Elin, Ida mfl in eftersom och vi hade en mkt trevlig kväll innan vi begav oss ut till Polar Hotell. Trots regn och lång kö in så blev det en lyckad kväll där, man sov gott sen hemma i sin säng :)
 
Igår blev det en liten mellandagsrea-tripp för mig och Benjamin till storheden, Benjamin hittade en superfin vinterjacka och jag en lampa på EM till övervåningen :) Men fort som tusan gick dessa dagar, nu jobbar jag idag och imorgon, söndag blir det IKEA sen jobb igen, går av 09 på nyårsafton. Året är snart slut!