Det enda positiva med den uteblivna snön är ju dethär ! Isen på sjön i Arvidsträsk är helt spegelblank. I söndags förmiddag var vi dit och åkte skridskor, så häftigt och kul :) 
 

22 november 2018

Planer

Här hamnar det mesta

 
Klicka på bilden för att komma till hemsidan, från och med fredag är det GALEN rea på hela Better Bodies sortiment!
 
I eftermiddag när jag gjort klart arbete för dagen så åker jag buss till Luleå, ska på fackligt styrelsemöte först, sen ska jag till Sofia, där blir det middag och så sover jag över hos hos henne :) Supermysigt ju. Längesen man hade pyjamas-party med en kompis :D
 
Så på fredagen tar jag väl en kort vända i stan innan jag tar bussen hem igen. Obligatoriskt idolmys på kvällen såklart! Dock sur att Natalie åkte ut sist, dåligt!!! Men det är väl mest småtjejer som tittar på idol och då åker tjejerna ut en efter en.... :P
 
Längtar till lördag! Då ska vi på Christmas Extravaganca på Western Farm (ja det har blivit tradition, är väl typ 6:e året i rad nu..) tillsammans med Maja, Patrik och Anton :) 
 
 
Frostig lunchpromenad igår <3 Nu är det kallt i alla fall... Men ingen snö :'(
 
Imorse var det i alla fall riktigt kallt! Gick iväg och postade nå bank- och bokföringspapper på morgonen, och det bet rejält i kinderna, minus 10 grader visade mätaren <3 Kom igen nu vintern! 
 
I lördags var vi på bio och såg en film som jag längtat efter mycket länge, sedan första filmen i serien kom: The crimes of Grindelwald. Alltså andra filmen i serien Fantastic beasts and were to find them, vilket utspelar sig i 1920-talets "harry-potter-värld". Jag som är en riktig HP-nörd älskar ju att det kommer fler historier från J.K Rowling. Det är fantastiskt hur hon får allting att hänga ihop, händelserna i dessa filmer berättar ju mycket om Dumbledores historia, men även familjen Lestrange osv... Ja helt klart sevärda filmer!
 
Åt också det godaste ever till middag innan bion, helt klart en ny favorit: Pokébowl!
 
Man kan säga att det är sushi i en skål, men med mer grönsaker som tillbehör, i denna var det även jordnötter och cashewnötter. Så gott!