Imorn bär det av till Riksgränsen! Idag har vi taggat till medans vi tvättat, packat å städat, även hunnit till Storheden en sväng för handling, skotrarna är lastade. 
 
Det blev nämligen så att vi bokade om boendet från Björkliden till Riksgränsen, vi fick mail från lappland resorts att tyvärr skulle liftarna i björkliden stänga pga av att det tinat så snabbt där. Tack och lov fick man kostnadsfritt boka om boendet till riksgränsen, där det har varit mkt kallare och snön är kvar. Så vi får både skoterkörning och utförsåkning :) 
Vi har med oss Maja, Patrik och Anton som vi ska bo med i en lägenhet (lägenhetshotell). Kommer bli askul!
 
(null)

(null)

(null)

Har ju inte berättat om senaste helgen i Örnis.! Blev en väldigt lyckad sväng, första dagen drog vi mot Västerfjäll-hållet, där föret var gudomligt, ännu kallsnö o puder på sina ställen, och jag drog dessutom en 0,85kgs röding! 
Bodde som sagt med mor, far och Lovis denna gång, vi hade jättemysigt och blev väldigt bortskämda med lagad mat.. :) 
Dag två var det blåfågel så vi ville inte köra hem direkt på morgonen utan följde med ut upp på tjatsvagge och solade och käkade lunch innan vi åkte hem. 
Vi vet ju inte, blev kanske sista örnvikssvängen för iår.. För nästa söndag drar vi ju till Björkliden, vilket ska bli kanonkul såklart. 
(null)

Just ätit hotellfrulle i Umeå, kom hit med tåget igårkväll. Jag har två dagars facklig utbildning, ska bli intressant, handlar om lönebildning. 

Åker som sagt hem imorgon, så efter utbildningen idag blir det en kort sväng på stan, middag och sen tänkte jag träna på ett gym här bredvid hotellet. Imorgon blir det bussresa hem.