Kolla nu vad som ligger ute på blocket :´-) Nog blir man lite sentimental, min första skoter! Så mycket som jag lärt mig på den, herregud!
 
Har endast 3 arbetsdagar kvar nu på kommunen... Har sökt ledigt på fredag, har ju endast 4 timmars arbetsdag då, kändes inte jättevärt när vi ju ska till fjällen över helgen. Hoppas jag får ledig så vi kan fara torsdagkväll, för vädret ser ut såhär..!
 
Först en massa snö under mån-tis-ons , sen strålande sol fre-lör-sön :D Ja man har ju blivit vädergalen.... Hoppas nu det stämmer! Snön verkar iaf stämma, snöar ju i hela norrland :)
 
 
 

Är väldigt lycklig och tillfreds just nu 😊😁 Hämtade maskinen i fredags (tack pappa för sällskapet och hjälpen) , och lördag bjöd på strålande sol och premiärtur i Arvidsträsk! 

Är ju inte jättemycket snö här men två dec puder och strålande sol ger ändå rejält med lyckorus! Och vilken maskin jag köpt, herrejistanes nog är det skillnad på motorn från min förra.. kommer bli kul i fjälls till helgen :) 

Vi åkte till en tjärn och fiskade också, fick en jättefin öring efter bara några minuter :D På kvällen hängde jag med Ida, Annelie och Elin och såg mello och käkade pizza. Idag har jag varit i Kanis och åkt slalom med ovannämnda personer. Åter i strålande sol. Så gött! En helt godkänd helg helt klart!

1: Det snöar utav bara den, ingen är lyckligare än jag! Kommit flera decimeter (både hemma och i fjälls) och det är på väg ännu mer snö till veckan!
 
2: 5 arbetsdagar kvar tills jag börjar mitt nya jobb! Idag har jag tagit ut en semesterdag (Har ganska många kvar som kommer tas ut i pengar istället för tid när jag slutar min anställning)
 
3: ... Jag hämtar ny skoter idag!!! 
 
 
Går alltså från PRO-ride chassit och 163" lång, till det nya Axys chassit+motor och 155" lång.
Samma säljare som jag köpte min första av, Jörgen på Kalixmaskiner :) 
Har länge funderat på att nästa skoter skulle vara liiite kortare, men fortfarande en lössnömaskin. Med tanke på att snöförhållandena i skandinavien sällan är bottenlöst puder längre än någon vecka, så känns det lite roligare med en liiiite kortare maskin. 
 
Är GODE så excited! Nu längtar jag till nästa helg då det blir premiärtur i Örnvik med nya!!!